Gratis Aanmelden

Spannende trans (40) dating

EdaGeill (40)

Hallo geile mannen, Ik ben een shemale met mooie borsten dikke lippen en een lekker strakke kont. Ik hou van spanning en ben op zoek naar een geile man die seks met een shemale wel ziet zitten. Ik kan ontvangen, maar heb ook vervoer.

Maak contact met haar
  1. Naam: EdaGeill
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 19/1/1982
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Spannende trans EdaGeill van 40 dating
GeileSimona (24)
★★★★☆
Prettig in de omgang, los lippig en gewoon super gezellig. Ik heb lange haren waar ik trots op ben en mooie blauwe ogen. Lekker single en ik woon in mijn eigen appartementje. Genoeg dingen om me mee bezig te houden en dit kan er ook zeker nog wel bij want het is wel weer eens tijd voor wat spannends.
Geile shemale aftrekken
Opzoekz (33)
★★★★☆
Oh ik weet wat jij wil, jij wilt een wilde nacht beleven met mij. Vol passie, vuur en genot. Nou dat kan ik je geven. Als jij mij een berichtje stuurt dan zullen we eens zien Of jij ook zo opgewonden raakt van mij als ik dat doe bij de gedachte aan een lekkere vent
Lekkere tranny neuken
LoveleyDannie (35)
★★★★☆
Lang leve de vrije seks? Alleen kan ik op dit moment niet genieten, ben alleen en zoek toch wel een seks maatje. Hou er van uitgebreid verwend te worden en wil dat ook geven. Wil jij iets stiekems?
Strakke tranny pijpen
Babbeetteee (30)
★★★★☆
Alles aan mij is lekker, ik heb veel om van te genieten. Ik heb een vol lichaam dus alles is lekker zacht. Ik heb ook grote borsten, ze zijn gevoelig en mijn tepels reageren snel. En ik heb een heerlijke geschoren pik waar jij aan mag zuigen
Geile tranny aftrekken
RemmenLos (27)
★★★★☆
Ik heb mij jaren rustig gehouden, en nu ga ik nu helemaal los. Ik ga het gewoon met iedere man doen die ik leuk vind en ik ga gewoon schaamteloos op jou tekeer dus dat moet jij wel willen. Het maakt mij ook niet uit waar en het kan me niet schelen of we gezien worden.
Mooie shemale aftrekken
GroterDanDeMijne (27)
★★★★☆
Ik hou ervan om ze naast elkaar te leggen. Ze te schudden, af te rukken, te zuigen. Kijken of ik ze groter dan de mijne kan krijgen. Maar ik vind een kleine ook heel erg lekker! Bijvoorbeeld een dunne lange, of een dikke korte, mhhh allemaal lekker. Mag ik die van jou in gips gieten en voor altijd bewaren?
Strakke shemale verwennen
Hiltje
★★★★★★★★★★
Ik ben een sexy trans die op zoek is naar liefde... Liefde en sex natuurlijk.. Met een lieve man die mij kan laten lachen en mij ook lekker hard kan laten klaarkomen.
Relatie met Hiltje
Frederieke
★★★★★★★★★☆
Hoi allemaal, ik ben een jonge shemale en wil nu eindelijk toch wel weer eens een leuke relatie met lekkere vent die me wil accepteren zoals ik ben. Zin om kennis te maken?
Relatie met Frederieke
Jolieke
★★★★★★★★★★
Ik ben een jonge shemale die op zoek is naar een maatje voor regelmatige sex ontmoetingen. Ik heb redelijk wat ervaring in bed en wil graag nog meer uitproberen..
Sexfriends met Jolieke
Chelsey
★★★★★★★★★☆
Ik heb regelmatig een stijve piemel en ik zou graag willen dat iemand daar eens mee komt spelen. Ik ben verder heel meisjesachtig en heel teder ook, maar ook heel erg wulps...
Sexfriends met Chelsey
© 2024 ShemaleDate.net