Gratis Aanmelden

Spannende trans (36) date

Tashima (36)

Mn beste vriendin maakte deze foto van me, ze zei; als je pik eruit valt zul je me moeten neuken... Ik heb werkelijk alle standjes geprobeerd maar helaas zat mijn pakje net te strak om mijn lul eruit te laten vallen. Dat werd dus niets. Hopelijk maak jij het mij niet zo lastig als we zouden afspreken?

Maak contact met haar
  1. Naam: Tashima
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 27/6/1984
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Spannende trans Tashima van 36 date
Emalyxx (25)
★★★★☆
Voor mij is sex een heel erg belangrijk onderdeel in mijn leven, in mijn leven zelfs. Ik kan me geen tijd zonder sex voorstellen, niet in een relatie maar ook zeker niet als single. Op het moment sta ik wel even droog, het is nu al maanden geleden... Ik wil misschien wel een vast sexmaatje zodat we nooit tekort gaan komen. Maar eenmalig sta ik ook voor open.
Hardcore shemale neuken
PernillaShemale (31)
★★★★☆
Zie jij dit wel zitten? Dan ben je aan het goede adres want ik daag je bij deze uit. Ik ben Pernilla en ben een shemale, is misschien schrikken maar ben heel lief en zachtaardig hoor. Doe geen dingen die je niet wilt.
Strakke tranny vrijpartij
DirtyWilma (37)
★★★★☆
Ik ben een geile shemale die dol is op een goed rollenspel. Ik kan mezelf dan ook helemaal inleven in de rol en dat zorgt voor heel wat geile avonturen. Alleen op het moment heb ik weinig tot geen avonturen, dus het zou geweldig zijn om een man te vinden die samen met mij een heel nieuw leven in de rollenspellen wil blazen. En dan zorg ik ervoor dat jij van top tot teen heerlijk verwend gaat worden. Kortom, een ervaring om nooit meer te vergeten!
Hardcore trans verwennen
XLLenneke (54)
★★★★☆
Nooit gedacht dat ik nog eens in een vaste relatie zou belandden als speciale vrouw. Toch inmiddels al 8 jaar gehuwd en sinds anderhalf jaar hebben we er een open huwelijk van gemaakt. Beide hebben we gewoon regelmatig behoefte aan sex met een ander. De perfecte oplossing voor ons. Ik kan op afspraak dus ook gewoon ontvangen, schop ik manlief even het huis uit haha.
Geheime travo dating
geilkapstertje (32)
★★★★☆
Mijn naam zegt al genoeg denk ik maar mocht je nog verdere uitleg nodig hebben: overal en altijd heb ik wel zin in een stevige wip. Langdurend of een vluggertje.. Nu lijkt het me ns geil om bij mij op het werk (kapsalon) eens een nummertje te maken. Als ik s morgens moet open doen of s avonds moet sluiten, dan ben ik helemaal alleen. Voordat de eerste klanten komen hebben we dan nog wel even de tijd om los te gaan.
Hardcore tranny contacteren
BarbiePlus (34)
★★★★☆
Hier in mijn vriendenkring heb ik de bijnaam Barbie en mannen die mij niet kennen hebben geen idee dat er een forse verrassing onder mijn rokje ongeduldig wacht om bevrijd te worden hihi. Jij weet het nu van tevoren en ik hoop dat je net als ik alleen maar verlekkerd wacht op dat moment.
Geheime tranny dating
Summer
★★★★★★★★★☆
Ik ben gek op vluggertjes... even samen naar de WC om me in mijn reet te neuken of elkaar lekker afzuigen. Wie kent dit gevoel? Laat het me weten en we spreken wat af!
Vluggertje met Summer
Liese
★★★★★★★★★★
Zin in een sensuele date met mij? Stel jezelf dan maar eens aan me voor en ik zal jou vertellen of wij samen sex gaan hebben of niet. Ik ben trans en hou van kinky sex..
Sexdate met Liese
Frouke
★★★★★★★★★★
Sexy meisje met pik zoekt per direct een man voor een relatie. Eerst kennis maken online, dan afspreken en pas de tweede keer gaan we sex hebben, als het zover komt.
Relatie met Frouke
Neelke
★★★★★★★★★★
Altijd op zoek naar geile mannen om seks mee te kunnen hebben. Ik woon in Vilvoorde en heb een lekkere pik die heel veel sperma kan spuiten, ook lekker ver... Let's try it out?
Vluggertje met Neelke
© 2024 ShemaleDate.net