Gratis Aanmelden

Strakke shemale (25) dating

Ivyyy (25)

Als je meer van mij wil weten ontvang ik graag een leuk berichtje (met een kinky randje eraan;) )

Maak contact met haar
  1. Naam: Ivyyy
  2. Leeftijd: 25 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 04/02/1997
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Strakke shemale Ivyyy van 25 dating
Angenita (33)
★★★★☆
Ik ben een geile slet die ontzettend graag hard geneukt wil worden. En dat dan het liefste in verschillende outfits en rollen. Dus als je ook van rollenspel en hard neuken houdt dan moet je snel hier komen.
Sexy tranny neuken
Romylekker (36)
★★★★☆
Ik heb niet een beetje lust, ik heb heel veel lust! Ik kan daar verder ook niks aan doen. Soms probeer ik dat wel hoor. Nou ja soms, zeg gerust bijna elke dag. Ik speel met mezelf dan stiekem onder de douche, in bad, op de wc, of waar dan ook. Ik denk dat jij wel in de gaten hebt dat ik dol ben op sex en er dus echt niet zonder kan!
Lekkere trans verwennen
LekkerGezelschap (26)
★★★★☆
Ik ben totaal niet kieskeurig wat contacten betreft, ik wil gewoon een leuke tijd met iemand beleven, en volgens mij is dat niet zo heel moeilijk om daar een man voor te vinden.
Mooie shemale sex
CarolineLena (28)
★★★★☆
Hoi ik ben Lena, het onderdanige typje van ons twee. Mijn dominante shemale vriendin heet Caroline en wij zouden het best geil vinden als jij ook eens met ons mee komt doen. Let wel op, Caroline bepaalt wat er gebeurt ;)
Geile shemale aftrekken
AsiandickXia (35)
★★★★☆
Sambal bij? Of kies jij liever voor de combi van mijn zaad gemengd met sambal? Hoe dan ook een heette combi laten wij dat voorop stellen! Of zou jij eens van mijn Aziatische lijf zonder bestek alleen met jouw mond een rijsttafel willen eten en dan mijn pik bedenkt met slagroom als toetje? Ik lig er in ieder geval klaar voor mocht jij willen..
Hete tranny verwennen
HotCadice (29)
★★★★☆
Vind het best eng om het hardop te zeggen, maar mijn ultieme droom is door meerdere mannen tegelijk genomen te worden. Ik word verschrikkelijk geil bij de gedachte aan mannen die me aan de ene kant afrukken en aan de andere kant hun pik in mijn gaatje steken. Natuurlijk wordt mijn klaarkomen zo lang mogelijk uitgesteld, want jullie mogen allemaal in mij komen.
Discrete tranny verwennen
Jada
★★★★★★★★★☆
Hallo allemaal, ik ben een Vlaamse shemale en alweer een tijdje single. Ik zoek een lieve man voor een serieue relatie. Ik houd heel erg van orale en anale seks.
Relatie met Jada
Pietsje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mij lekker wil rimmen, pijpen en anaal wil neuken. Ik ben een jonge ladyboy en niet verlegen. Ik heb een klein formaat, dus daar moet je wel van houden...
Relatie met Pietsje
Evita
★★★★★★★★★★
Hoi, ik ben een sexy ladyboy, single en ik woon nog bij mijn ouders, maar die zijn vaak weg. Wil jij niet een keer bij me langskomen om samen lekker te gaan
Vluggertje met Evita
Sijgje
★★★★★★★★★★
Zijn hier nog mannen die op zoek zijn naar een serieuze relatie? Met een shemale? Ik heb inmiddels wel behoefte gekregen aan wat meer vastigheid met een leuke man...
Relatie met Sijgje
© 2024 ShemaleDate.net