Gratis Aanmelden

Strakke shemale (28) dating

Anikka (28)

Ik ben een sletterige shemale met een lekkere grote pik, en ben op zoek naar een lekker strakke kontje waar ik mijn piemel in kan begraven. Ben vrij dominant dus ik zeg je wat je moet doen en voor hoe lang. Ik word al kei hard bij de gedachte dat ik je reet helemaal misbruik en jij het uitkreunt en smeekt om even te stoppen om op adem te komen. Hoevel rondes hou jij het vol?

Maak contact met haar
  1. Naam: Anikka
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Oostendorp
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 10/3/1993
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Strakke shemale Anikka van 28 dating
FrancienneuktJe (31)
★★★★☆
Ik heb weleens zin om mijn pik in een lekkere man te gaan steken. Een man die dit nog nooit heeft ervaren lijkt mij het lekkerste. Ik zou zijn kontje wel willen ontmaagden want dat zou voor mij de eerste keer worden.
Sexy tranny sex
LekkereMop (25)
★★★★☆
Op het moment zit ik een beetje in een dipje. Niet dat ik depressief ben hoor, maar ik weet me soms gewoon geen raad meer met mezelf. Ik doe van alles en vermaak me wel maar wil soms ook wel gewoon lekker genieten van sex. Nu ik dit zo zeg, voel ik me net een oud vrouwtje, maar dat ben ik echt niet hoor.
Sexy shemale ontdekken
ZeerGrootGeschapen647 (34)
★★★★☆
Ik zal niet van je verlangen dat je voor me bukt gezien de afmeting van mijn pik. Mocht je dat toch wel heel graag willen, zou je me daar best happy mee maken en beloof ik je dat ik het heel voorzichtig zal doen. Verder mag je mij natuurlijk ook gewoon lekker aftrekken, pijpen en in mijn kontje nemen. Interesse gekregen? Mail me snel.
Sexy tranny dating
JaneH (27)
★★★★☆
Weet je wat een geile fantasie van mij is? Om door meerdere mannen genomen te worden in mijn kontje. Als dat ook jouw ultieme fantasie is, moeten we snel wat regelen, want ik kan niet langer wachten.
Geheime shemale sex
Juliashe (28)
★★★★☆
Heb jij ooit wel eens zo n jonge shemale gehad? Ik heb zo veel zin in een lekkere grote lul. Een echte grote die ik nog nooit heb gehad. Kan jij mij ook een handje verder helpen met aftrekken en het lekkere pijpen? Hou jij ook van orale bevredigingen? Dan wil ik jouw ook graag lekker klaar pijpen, en als ik jouw in je kontje mag nemen, dan doe ik dat ook heel graag hihi. Ik ben erg geil, en ik sta op springen. Wacht niet te lang!
Spannende shemale neuken
MayHot (31)
★★★★☆
Wil je wat plezier hebben met deze geile shemale? U kunt genieten van mijn mooie pik.
Sexy tranny sex
Elle-Noor
★★★★★★★★★☆
Hoi, ik heb me hier aangemeld om mannen te kunnen vinden die zin hebben in een relatie die gebasseerd is op sexueel genot. Alleen maar de lusten en niet de lasten dus..
Sexfriends met Elle-Noor
Liselotte
★★★★★★★★★★
Ben op zoek naar een echte sexfriend die zin heeft in een hete ladyboy met een lekkere pik van niet al te groot formaat. Ik houd ook van anale sex en van pijpen. Tot snel..?
Sexfriends met Liselotte
Marinde
★★★★★★★★★☆
Ik wil je geile ladyboy slaafje en ik zal alles doen wat je maar wil. Ik slik en laat me lekker in mijn kontje neuken en je mag me vastbinden tot ik om genade smeek..
Sexfriends met Marinde
Kristel
★★★★★★★★★☆
Wie heeft er zin om sex met mij te hebben? Ik ben extreem geil, maar ik ben helemaal alleen. We gaan wel all the way, ok? Er is geen taboe voor mij wat dat betreft...
Sexfriends met Kristel
© 2024 ShemaleDate.net