Gratis Aanmelden

Strakke tranny (29) contacteren

LeerKonijntje (29)

Ook ik sta als shemale ingeschreven voor een spannende seksdate. Ik heb een relatie maar kan daar niet goed mijn ei in kwijt. Hij durft er niet voor uit te komen dat ik een shemale ben en hij wil me niet anaal neuken. Dus ja ik zoek mijn avontuurtjes buiten de deur.

Maak contact met haar
  1. Naam: LeerKonijntje
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 19/06/1992
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Strakke tranny LeerKonijntje van 29 contacteren
Leandr (44)
★★★★☆
Ik ben niet op zoek naar iets serieus, maar naar iemand die weet hoe hij mij kan verwennen. Ik ben dol op uitgaan naar clubs en lekker wild doen.
Lekkere vrouw met pik neuken
QutieQueen (48)
★★★★☆
Hi, ik zoek een leuke, lekkere man.
Lekkere vrouw met pik vrijpartij
DominanteSheMeid (40)
★★★★☆
Dominant, hardhandig en wanneer mijn pik er te makkelijk ingaat heb ik nog een geile verassing voor je! Je reet moet beschikbaar zijn voor spanking, rimmen en penetratie, anders moet je niet eens willen reageren!
Discrete trans ontdekken
Simplething (28)
★★★★☆
Zodra mannen moeilijk gaan doen, ben ik echt heel kort door de bocht. Wel gekke situaties al gehad hoor, niet moeilijk doen als je gewoon een slippertje wil. Dan moet je niet te veeleisend worden. Een slippertje is niet All in. Maar wel erg lekker als je het met mij doet.
Discrete shemale neuken
SandraEnJohan (33)
★★★★☆
Hey hoi. Een lekker liefdeskoppeltje hier op zoek naar zo nu en dan wat extra spanning tussen de lakens. Bij interesse gewoon vragen wat je weten wil.
Geile tranny sex
Kayley48 (29)
★★★★☆
Wie is er klaar voor om zijn sexleven weer helemaal geweldig te maken? Ik ben namelijk weer beschikbaar! En ik hoop een leuke man zo blij te maken en natuurlijk mezelf ook hihi. Leuke mannen meld je aan, ik kan niet wachten! Ik heb echt zin om lekker zwaard te vechten met mijn en jouw lekkere harde lul!
Hete tranny neuken
Dinthe
★★★★★★★★★★
Ik ben een strakke ladyboy met een lekkere lange pik en ik ben echt altijd geil. Daarom zoek ik iemand voor een vluggertje of een avondje uitgebreide sex...
Vluggertje met Dinthe
Abeltje
★★★★★★★★★☆
Ik ben nog heel jong en onervaren, dus ik zoek hier mannen om wat meer ervaring mee op te doen. Ik masturbeer heel veel, maar wil nu graag experimenteren met echte sex met anderen.
Vluggertje met Abeltje
Annabelle
★★★★★★★★★☆
Hoi, ik ben een kinky shemale, nog erg jong, maar ik zoek wel een vaste relatie met een man! Ik heb een mooi lichaam met alles er op en er aan wat je maar kunt wensen ;)
Relatie met Annabelle
Stientje
★★★★★★★★★★
Hai.. ik ben een lief zeemeerminnetje en ik heb een spannende verrassing onder mijn rokje. Heb je zin om te ontdekken wat ik daar verberg? Ik laat het je heel graag zien!
Sexdate met Stientje
© 2024 ShemaleDate.net