Gratis Aanmelden

Strakke tranny (35) dating

DeeJaay (35)

Ik heb wel eens horen zeggen dat ik de perfecte lul heb om kontjes te ontmaagden en om eerlijk te zijn, dat vind ik ook het geilste om te doen. Ik ben beheerst, voorzichtig en geduldig met je. Maar hoe je het ook went of keert, als jij zegt geneukt te willen worden, gaat dat ook zeker gebeuren en jij zult er onwijs van gaan genieten..

Maak contact met haar
  1. Naam: DeeJaay
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 08/10/1986
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Strakke tranny DeeJaay van 35 dating
JessyF (29)
★★★★☆
Mijn vriendje is echt een schatje maar hem neuken, dat mag ik helaas niet. Een tijdje was dat voor mij wel okee, maar inmiddels wil ik ook wel weer eens lekker in doggystyle een geil kontje neuken. Dus mijn oplossing ben jij, ben jij discreet, neukbaar en op zoek naar een geile meid die wel van een lekker potje neuken houdt? Dan heb je haar nu gevonden.
Lekkere tranny verwennen
LkkrHardcore (34)
★★★★☆
Ben op zoek naar hardcore seks. Speeltjes en andere attributen zijn geen bezwaar, hoe aparter, hoe beter. Wil klaarkomen zoals nog nooit is gebeurd.
Mooie tranny vrijpartij
MarijneGenot (29)
★★★★☆
Heerlijk als hij lekker hard wordt en begint op te zwellen in je broek... Ja ik weet het, want ik heb er zelf ook 1. Als je dan ook nog eens iets kan doen waardoor dat lekkere gevoel alleen nog maar sterker wordt, dan is het helemaal genieten.
Hete tranny neuken
RealJasmin (27)
★★★★☆
Geil, een lekkere harde lul die klaar is voor een potje flink doorneuken..... Eerst veilig en als we elkaar kennen mag het ook zonder, in mijn mond wil ik je wel zonder condoom proeven.
Lekkere shemale dating
Sasja1992 (29)
★★★★☆
Hoi, ik ben best een geile meid maar toch ook wel een beetje onzeker. Daarom zoek ik ook een man die goed weet wat hij wil en hoe hij me moet verwennen. Ik zal het aan jou over laten.
Spannende tranny aftrekken
Emese (32)
★★★★☆
Geile shemale opzoek naar hete seks
Lekkere tranny date
Chelsey
★★★★★★★★★☆
Ik heb regelmatig een stijve piemel en ik zou graag willen dat iemand daar eens mee komt spelen. Ik ben verder heel meisjesachtig en heel teder ook, maar ook heel erg wulps...
Sexfriends met Chelsey
Djenna
★★★★★★★★★☆
Ik ben een ladyboy uit Antwerpen en ik zoek mannen die met mij een nachtje door willen brengen om lekker veel seks te hebben. Ik hou van stevige seks met alles er op en eraan.
One-night-stand met Djenna
Anne-Wieke
★★★★★★★★★☆
Ik ben romantisch meisje met een leuk cadeautje in mijn slipje en ik zoek een lieve man met wie ik wat leuks op kan bouwen en met wie ik veel lol kan hebben.
Relatie met Anne-Wieke
Lenneke
★★★★★★★★★★
Heren gezocht voor een vluggetje. Ik doe aan pijpen en laat me anaal neuken. Zelf wil ik ook graag anaal neuken of afgetrokken worden. Ik spuit heel veel zaad.
Vluggertje met Lenneke
© 2024 ShemaleDate.net