Gratis Aanmelden

Strakke tranny (34) pijpen

GirlySimone (34)

Blonde haren, blauwe ogen maar niet bepaald uit een sprookjesboek gekropen. Zo modern zijn de sprookjes nog niet gok ik. Maar ik kan wel een beetje magie voor jou regelen hoor, buk maar even hihi.

Maak contact met haar
  1. Naam: GirlySimone
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 05/06/1987
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Strakke tranny GirlySimone van 34 pijpen
AstridGeil (31)
★★★★☆
Hey, wat leuk dat de moeite neemt om mijn oproepje te lezen. Wie ben ik? Ik heet Astrid, een shemale die een man zoekt voor lekkere seks. Het is erg moeilijk om een man te vinden die met een shemale zou willen doen, die er niet voor schaamt om met een vrouw met extra over de straat te lopen. Waarom schamen de meeste mannen toch? Men hoeven daar helemaal toch niet voor te schamen? Een vrouw met extra heeft natuurlijk ook een gevoel en het zijn toch ook mensen met vlees en bloed?
Discrete tranny contacteren
MeiLINGGG (28)
★★★★☆
Soms heb ik mezelf gewoon niet meer onder controle. Ik kan dan maar aan 1 ding denken. Ik denk dan aan sex, aan de geile dingen die ik graag wil doen en aan de dingen die ik al gedaan heb. Maar vooral fantaseer ik dan over de dingen die ik nog niet heb gedaan.
Geile shemale verwennen
AnsBalans (28)
★★★★☆
Mijn vorige vriendjes vonden het lastig om me bij te houden. Ze wilden dan wel sex maar het was altijd snel gedaan. Lag dat nu aan mij omdat ik te veel wilde of lag het aan hun omdat ze niet zo veel aankonden? Daar kom ik nu niet meer achter, maar ik wil nu wel iemand die echt kan genieten van sex en die niet na 2 minuten al klaar is.
Sexy shemale pijpen
BDSMshemale (33)
★★★★☆
Ben jij op zoek naar iemand die van kinky houdt.. die heb je nu gevonden hihi! Ik wil eens een stapje hoger dan de standaard en zachtaardige seks.. ben verder heel lief hoor!!! komt zeker goed!
Spannende tranny ontdekken
HeteRoseline (26)
★★★★☆
Ben jij die lekkere geile man die ik zoek? Dat je pik zo hard word dat je lekker diep kan stoten? Dan zoek ik jou Ik ben een shemale met ervaring. Ik woon Eekwerd waar ik je bij mij thuis kan ontvangen.
Discrete shemale ontdekken
BrennieBrenda (32)
★★★★☆
Verlangens die koester ik. Genieten dat doe ik graag en op wat voor manier dat maakt mij dan niet zo heel veel uit. Er zijn heel veel dingen waar ik echt ontzettend van kan genieten en op dit moment wil ik graag genieten van een lekker gesprek en iemand die me weet uit te dagen. Iemand die zin heeft in lekkere sex!
Strakke tranny neuken
Jasmijntje
★★★★★★★★★☆
Zie je wat voor iets moois ik in mijn slipje heb zitten? Wil jij daar niet eens lekker mee gaan spelen? Kom je daar niet eens een hele nacht mee spelen? Je bent welkom..
One-night-stand met Jasmijntje
Elies
★★★★★★★★★★
Hey allemaal, ik ben een jonge meid met een penis en ik zou graag een lieve, leuke jongen willen ontmoeten die mijn intieme vriendje wil worden voor heerlijke seks..
Sexfriends met Elies
Merel
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar mannen die mij uit willen kleden en met mijn lekkere pik willen spelen. Ik zoek ook mannen die hun erectie in mijn anus willen steken om me af te naaien!
Sexfriends met Merel
Hielkje
★★★★★★★★★☆
Hoi, ik ben een geile shemale en ik zoek een leuke man die mij een nachtje gezelschap wil komen houden. Ik hou van langdurig vrijen en meerdere keren samen klaarkomen!
One-night-stand met Hielkje
© 2024 ShemaleDate.net