Gratis Aanmelden

Strakke tranny (29) sex

DikkePikVoorJou (29)

Wat kan ik allemaal vertellen? Ik ben gewoon wie ik ben. Een levendige dame met een goed en lekker leven. Ik geniet van de dingen die op mijn pad komen en doe graag waar ik zelf zin in heb. Ik woon alleen en ik heb zin in spannende geile dingen, daarvoor ben ik hier om een lekkere geile hete man te vinden.

Maak contact met haar
  1. Naam: DikkePikVoorJou
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 08/04/1993
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Strakke tranny DikkePikVoorJou van 29 sex
ZeerGrootGeschapen647 (34)
★★★★☆
Ik zal niet van je verlangen dat je voor me bukt gezien de afmeting van mijn pik. Mocht je dat toch wel heel graag willen, zou je me daar best happy mee maken en beloof ik je dat ik het heel voorzichtig zal doen. Verder mag je mij natuurlijk ook gewoon lekker aftrekken, pijpen en in mijn kontje nemen. Interesse gekregen? Mail me snel.
Sexy tranny dating
HornyKitty (28)
★★★★☆
hete meid, zeker geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ben een wilde in bed en zoek een man die daar wel mee overweg denkt te kunnen :P
Strakke shemale ontdekken
ExtraXL (34)
★★★★☆
Seks moet leuk maar zeker ook ontspannend zijn. Nieuwe dingen ontdekken, standjes uitproberen of wellicht speeltjes gebruiken moeten je niet afschrikken want dan zijn we waarschijnlijk geen match. Ik ben erg ongedwongen in bed en het kan nog wel eens raar lopen met wat slagroom, vla of honing hihi.
Geheime tranny neuken
Juliashe (28)
★★★★☆
Heb jij ooit wel eens zo n jonge shemale gehad? Ik heb zo veel zin in een lekkere grote lul. Een echte grote die ik nog nooit heb gehad. Kan jij mij ook een handje verder helpen met aftrekken en het lekkere pijpen? Hou jij ook van orale bevredigingen? Dan wil ik jouw ook graag lekker klaar pijpen, en als ik jouw in je kontje mag nemen, dan doe ik dat ook heel graag hihi. Ik ben erg geil, en ik sta op springen. Wacht niet te lang!
Spannende shemale neuken
OverCompleet (28)
★★★★☆
Niet gelijk wegrennen voor me hoor. Ik hou van sensueel, rustig neuken. Dus wees maar niet bang dat ik hem in 1 stoot naar binnen werk bij je. Wat ik hoop te vinden is 1 of meerdere mannen die af en toe eens willen afspreken voor sex.
Lekkere shemale date
Gabrielle91 (31)
★★★★☆
Ik droom er regelmatig van, langdurig pijpen en dat dan met een enorme pik. Ik sta al een tijd droog en ik vind het weer tijd voor een piemel. Spuit jij mijn gezicht lekker vol?
Strakke tranny sex
Jaelynn
★★★★★★★★★★
Ik zoek een mooie man die me nemt zoals ik ben, me aanbidt, me verwent en me hele veel passie kan geven. Voor een langdurige relatie graag..
Relatie met Jaelynn
Franske
★★★★★★★★★★
Ik zoek een nieuwe vriendje voor een spannenden relatie. Ik ben een slanke shemale met kleine borsten, maar met een lekkere pik waar je veel mee mag spelen...
Relatie met Franske
Marinke
★★★★★★★★★☆
Ben op zoek naar een lekkere man die mijn sex friend wil worden en me regelmatig in mijn kontje komt neuken. Zonder condoom en klaarkomen in mijn mond, kont of over mijn rug.
Sexfriends met Marinke
Anne-Wieke
★★★★★★★★★☆
Ik ben romantisch meisje met een leuk cadeautje in mijn slipje en ik zoek een lieve man met wie ik wat leuks op kan bouwen en met wie ik veel lol kan hebben.
Relatie met Anne-Wieke
© 2024 ShemaleDate.net