Gratis Aanmelden

Strakke tranny (32) pijpen

CutieJessy (32)

Ja ik heet echt Jessy en ja die leuke vrouw op die foto ben ik ook echt. Ik ben een geile shemale die graag geneukt wil worden. Standje 69 is een groot favoriet van mij en tijdens de daad ben ik graag bottom. Ik wil dat je me als het vrouwtje behandelt, simpelweg omdat ik een vrouw ben.

Maak contact met haar
  1. Naam: CutieJessy
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 17/04/1989
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Strakke tranny CutieJessy van 32 pijpen
Ikhebzoveelzin417 (40)
★★★★☆
Ik ben een vrouw met heel veel geile zin. Ik kan dan ook geen weerstand bieden aan een geil avontuur. Ben jij dan ook iemand die alleen zoekt naar geil avontuur en ook kan genieten van een lekker geil voorspel?
Geile trans contacteren
GeileMilana (28)
★★★★☆
Lekker giechelen dat kan ik nog steeds. Ik ben al lang geen puber meer, maar heb nog genoeg wilde haren over. Ik ben best wel een romantische dame en heb niks met extreem of wat dan ook. Gewoon genieten van lekkere sex samen en zorgen dat we beiden tot een hoogtepunt komen.
Hete shemale aftrekken
MargrietGeniet (26)
★★★★☆
Zelf kan ik maar moeilijk nee zeggen. Wanneer iemand mij wat vraagt dan zeg ik altijd ja en doe ik wel weer wat er van mij gevraagd wordt. Ik cijfer mezelf compleet weg. Daar is op zich niks mis mee, maar ook ik heb soms even een moment voor mezelf nodig. En vooral heb ik momenten met sex nodig. Ik wil wel een lekkere man hebben in mijn bedje voor een avondje plezier hoor.
Lekkere shemale dating
Zuigmijnpik (21)
★★★★☆
Af en toe is er weleens een vriendin die aan mijn pik zuigt. Maar eigenlijk wil ik nu weleens een man hebben die met mij wil spelen. En ik wil zelf ook weleens zuigen aan een lekkere pik. En ja ook neuken wil ik wel.
Sexy ladyboy sex
KinkyHenny (35)
★★★★☆
Ik ben Henny een sportieve shemale en ik ben op zoek naar een (lust)slaaf die graag vrijblijvend wilt ontdekken wat kinky seks met een transseksueel inhoudt en hoe ver hij durft te gaan.
Sexy tranny date
SylvanaShe (29)
★★★★☆
Er zijn mannen zat die stiekem dromen van seks met een shemale alleen kom ik ze schijnbaar maar niet tegen.
Mooie tranny contacteren
Femmy
★★★★★★★★★☆
Ik ben echt de hele dag geil en wil zo graag van achteren genomen worden door een geile kerel. Ik wil je sletje zijn en ik wil dat je me vol met zaad spettert!
Vluggertje met Femmy
Minou
★★★★★★★★★☆
Zou je het leuk vinden om met mij een one-night-stand te hebben? Dan gaan we elkaar pikken optimaal verwennen en gaan we elkaar helemaal vol zaad spuiten!
One-night-stand met Minou
Jacolien
★★★★★★★★★☆
Ik ben een onderdanig sletje en zoek een dominante man die mij onder zijn hoede wil nemen. Ik doe alles voor je en dan bedoel ik echt alles... Geen taboes voor mij
Relatie met Jacolien
Yana
★★★★★★★★★★
Ik zoek niks vast, maar gewoon losse contacten voor hete nachtjes. Ik doe praktisch alles en ben ook in voor SM en kinky sex. Neem contact met me opp
One-night-stand met Yana
© 2024 ShemaleDate.net