Gratis Aanmelden

Strakke tranny (32) pijpen

DeniseBlondje (32)

Ben jij een leuke geile man? Dan moet ik jou hebben! Ik ben een shemale en heb geen vriendje dus kan doen wat ik wil.

Maak contact met haar
  1. Naam: DeniseBlondje
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 11/5/1990
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Strakke tranny DeniseBlondje van 32 pijpen
ZeerGrootGeschapen (37)
★★★★☆
Ik zal niet van je verlangen dat je voor me bukt gezien de afmeting van mijn pik. Mocht je dat toch wel heel graag willen, zou je me daar best happy mee maken en beloof ik je dat ik het heel voorzichtig zal doen. Verder mag je mij natuurlijk ook gewoon lekker aftrekken, pijpen en in mijn kontje nemen. Interesse gekregen? Mail me snel.
Sexy trans sex
LovelyTs (33)
★★★★☆
.........................
Lekkere tranny sex
RolePlayShe (32)
★★★★☆
Dol op geile rollenspellen waarbij ik liefst een naïef meisje of een onderdanige rol zou willen. natuurlijk ook voor gewone lekkere geile sex te vinden ;P
Lekkere tranny verwennen
Lorainegeil (31)
★★★★☆
Ik ben Loraine en ik weet precies wat een man nodig heeft. Ik kan je echt goed verwennen. Ik hou van langdurig pijpen en harde seks. Spuit mijn kontje en gezicht maar lekker vol.
Mooie tranny neuken
SamenKlaarkomen (24)
★★★★☆
Ik geef maar ik neem ook graag. Vind het vooral belangrijk dat we allebei goed aan ons trekken komen en samen klaarkomen vind ik het allergeilst.
Sexy shemale ontdekken
DienkeXxx (27)
★★★★☆
Lieve goedlachse shemale. Na lange een relatie ben ik nu weer op de single markt. Mijn naam is Dienke, en als je nog vragen hebt mag je ze altijd stellen.
Hete shemale neuken
Chelsey
★★★★★★★★★☆
Ik ben altijd in voor een geil vluggertje met anale sex en pijpen. Ik ben heel sensueel en altijd lekker geil. Omgeving Zuid-Holland bij voorkeur..
Vluggertje met Chelsey
Dinthe
★★★★★★★★★★
Ik ben een strakke ladyboy met een lekkere lange pik en ik ben echt altijd geil. Daarom zoek ik iemand voor een vluggertje of een avondje uitgebreide sex...
Vluggertje met Dinthe
Fay
★★★★★★★★★★
Zin in mijn lekkere zwarte pik? Ik ben een geile shemale uit Ommen en zoek hete mannen voor plezier. Gewoon een nachtje lekker sexen met z'n tweetjes, wat vind jij daarvan?
One-night-stand met Fay
Lolkje
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een leuke jongeman die zich door mij een keer wil laten neuken en die zijn pik ook graag in mijn strakke kontje wil steken om me eens goed vol te neuken.
One-night-stand met Lolkje
© 2024 ShemaleDate.net