Gratis Aanmelden

Strakke tranny (32) pijpen

DeniseBlondje (32)

Ben jij een leuke geile man? Dan moet ik jou hebben! Ik ben een shemale en heb geen vriendje dus kan doen wat ik wil.

Maak contact met haar
  1. Naam: DeniseBlondje
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 11/5/1990
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Strakke tranny DeniseBlondje van 32 pijpen
NoNonsensDayenn (21)
★★★★☆
Geil wild gewillig en no nonsens ik ben der klaar voor!
Lekkere ladyboy date
TyraLovesIt (28)
★★★★☆
Tja en toen was ik weer single en terug op de markt. Dat voelt toch wel goed moet ik zeggen want ik weet wat ik te bieden heb. Ik hoop je te mogen verleiden met mijn mooie blauwe ogen en lach en ik wil ook weer eens losgaan en gek doen.
Strakke shemale contacteren
Debbel (41)
★★★★☆
Ik ben een aanhouder, wanneer ik ergens mijn tanden in zet dan laat ik niet meer los. Ik heb geen vriend, geen man en ben zo single als maar kan. Ik heb wel een leuke job waar ik elke dag graag ben. Maar weet je wat het is, ook ik heb soms even een moment voor mezelf nodig.
Sexy trans neuken
Lolala (62)
★★★★☆
Ik zoek heren die mij achter elkaar willen neuken terwijl ik mezelf zal masturberen ben. Vervolgens natuurlijk ook anaal neuken vise versa. Elkaar genot schenken en geen verlegenheid. Voorwaarde is wel safe en hyginisch., onbeschermde sex doe ik niet aan en wil het veilig voor beide partijen.
Spannende travo verwennen
Snnke (34)
★★★★☆
Een hete kerel omdat ik op zijn pik wil stuiteren, op een mooi paard wil rijden en wil genieten van een harde pik in mijn strakke kont. Mijn gevoelige tepels wachten op je mond om ze stijf te maken...trek je ook aan mijn haar als je bij me bent?
Lekkere tranny dating
ForLoving (28)
★★★★☆
Kun jij leven met een meisje wat 2 kanten van de genen bij zich draagt? Innerlijk ben ik een vrouw. Altijd zo geweest als klein jongetje al. Ik kon daar niet mee leven en heb toen de stoute schoenen aangedaan en mij laten sexchangen. Ik was eigenlijk al blij met mijn borsten dus ik heb de rest zo gelaten.
Geheime shemale neuken
Thijsje
★★★★★★★★★★
Hallo allemaal, ik zoek een nieuwe patient die ik lekker mag verzorgen. Ik zal heel goed voor je zorgen en je kom absoluut niets tekort bij mij. Je bent in goede handen..
Sexfriends met Thijsje
Emilie
★★★★★★★★★★
Verlegen, maar heel wulps. Zo zou ik mij het beste omschrijven. Ik ben nog jong en onervaren maar heb wel veel zin om sex plezier te delen met een lieve jongeman..
One-night-stand met Emilie
Femmigje
★★★★★★★★★★
Op zoek naar een man die mij anaal wil neuken. Zonder gedoe, zonder blabla, gewoon ontmoeten, pijpen, neuken en bye bye, ok? Ik wacht op je..
Vluggertje met Femmigje
Mae
★★★★★★★★★★
Als jij opgewonden raakt van mijn erectie wil ik ook heel graag een foto van jouw geile pik zien. Laat je die aan me zien? Of laat je hem eens in het echt zien? Kan gezellig worden..
One-night-stand met Mae
© 2024 ShemaleDate.net