Gratis Aanmelden

Strakke tranny (33) ontdekken

Mrtza (33)

Lieve mannen, ik ben Maritza uit omgeving Delft en ben per direct voor vanavond opzoek naar een leuke verzorgde wat oudere man,waarmee ik vrijblijvend een sexavontuurtje mee kan hebben zonder verplichtingen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Mrtza
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 25/6/1989
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Strakke tranny Mrtza van 33 ontdekken
DeWildste (34)
★★★★☆
Jaja, ik ben de eeuwige vrijgezel, zelfs hier geen leuke man te vinden die een relatie zoekt. Nou best hoor, als je me op zijn minst neuken wil zal ik er niet over zeiken oke?
Lekkere tranny ontdekken
Leandr (44)
★★★★☆
Ik ben niet op zoek naar iets serieus, maar naar iemand die weet hoe hij mij kan verwennen. Ik ben dol op uitgaan naar clubs en lekker wild doen.
Lekkere vrouw met pik neuken
Gizelle (29)
★★★★☆
Ik heb het vrijgezellen leven wel een beetje gezien, ik wil graag wat meer vastigheid in mijn leven. Elke week een andere pik in bed is ook geen leven. Seks vind ik wel erg belangrijk,
Hete tranny ontdekken
ZeerGrootGeschapen (37)
★★★★☆
Ik zal niet van je verlangen dat je voor me bukt gezien de afmeting van mijn pik. Mocht je dat toch wel heel graag willen, zou je me daar best happy mee maken en beloof ik je dat ik het heel voorzichtig zal doen. Verder mag je mij natuurlijk ook gewoon lekker aftrekken, pijpen en in mijn kontje nemen. Interesse gekregen? Mail me snel.
Sexy trans sex
ElisaShe (27)
★★★★☆
Ik ben een geile shemale en kom uit Zuid-Holland. Ik ben een halfbloed maar geboren en getogen in Nederland. Ik kom er gelijk eerlijk voor uit ik ben een shemale noem mezelf ook wel eens een penismeisje want ja ik heb een heerlijke penis.
Mooie shemale aftrekken
SexInhalen (41)
★★★★☆
Pas gescheiden en mezelf voorgenomen om eens een flink portie sex in te halen!
Mooie trans sex
Miesje
★★★★★★★★★☆
Ik zou wel weer eens een vaste relatie willen hebben met een leuke man die mij accepteert zoals ik ben.. Mijn foto zegt eigenlijk alles wel. Dus als je interesse hebt... ik wacht op je...
Relatie met Miesje
Janny
★★★★★★★★★☆
Hey... ben op zoek naar leuke man voor een spannende nacht... Ik ben nog jong, maar niet onervaren. Dus als jij een kleine strakke ladyboy zoekt ben ik misschien wel de juiste..
One-night-stand met Janny
Jentje
★★★★★★★★★☆
Kom jij eens bij mij op bezoek? Om even lekker samen te genieten van een potje sex? Een vluggertje om er weer even tegenaan te kunnen? Als je durft en zin hebt... wacht ik op je...
Vluggertje met Jentje
Leentje
★★★★★★★★★★
Ik zoek een lieve man voor een relatie met mij. Ik ben een jonge verlegen ladyboy en ik voel mee erg eenzaam. Ik zou graag het gezelschap willen hebben van een leuke man.
Relatie met Leentje
© 2024 ShemaleDate.net