Gratis Aanmelden

Strakke trans (37) contacteren

ShemaleLust (37)

Ik zoek een of meerdere mannen die het leuk vinden om op regelmatige basis af te spreken, jij jullie moeten wel open minded zijn, biseksueel en altijd geil.

Maak contact met haar
  1. Naam: ShemaleLust
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Geisteren
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 25/4/1984
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Strakke trans ShemaleLust van 37 contacteren
SuusSnel (42)
★★★★☆
Mijn geile lichaam is er zo aan toe om heerlijk in mijn kontje geneukt te worden. Mijn man is een paar dagen van huis en kan ik de beest uit hangen wat ik ook zeker ga doen, kom je mij daarbij een beetje helpen? Ik kan je thuis ontvangen en zal je een rondleiding geven in mijn nieuwe penthouse , schrik niet van mijn speeltjes.
Mooie trans sex
BesteEsther (25)
★★★★☆
Er zijn wat dingen die ik nog niet heb gedaan, eentje daarvan is 69. Het is vreemd want pijpen doe ik graag en ontvang ik graag, maar tegelijkertijd heb ik nog niet mogen meemaken.Nu lijkt het mij erg leuk om dit toch eens te doen, er is vast wel iemand die dit oom wil en uiteraard komt daar dan ook echt lekker neuken van.
Hete shemale vrijpartij
DikkePikVoorJou (29)
★★★★☆
Wat kan ik allemaal vertellen? Ik ben gewoon wie ik ben. Een levendige dame met een goed en lekker leven. Ik geniet van de dingen die op mijn pad komen en doe graag waar ik zelf zin in heb. Ik woon alleen en ik heb zin in spannende geile dingen, daarvoor ben ik hier om een lekkere geile hete man te vinden.
Strakke tranny sex
MaagdManon (20)
★★★★☆
Wie niet waagt blijft maagd. Zo is het wel. Ik moet wel echt een drempeltje over en vind het heel spannend maar ik ben er klaar voor om de gok te wagen.
Spannende ladyboy aftrekken
GevuldeEieren (22)
★★★★☆
Als de nood aan de vrouw is wil ze haar ei kwijt... zelf bedacht, leuk he? Of snap je hem niet? Hij is ook niet echt op mij van toepassing want ik heb geen eieren, of in ieder geval niet waar babietjes uit voort kunnen komen.
Sexy ladyboy verwennen
Sania (43)
★★★★☆
Mijn pik verlangt naar lippen, een mond, een zuigbeurt. En tegelijk wil ik neuken, in je kontje. Maar dit alles niet kil en koud. Ik ben wat dat betreft een vrouw die de boel wel romantisch aankleed, zodat we ook heerlijk kunnen genieten van strelen, massage en een heerlijk lang voorspel.
Geheime trans aftrekken
Fabienne
★★★★★★★★★☆
Wie o wie komt eens gezellig bij mij overnachten? Of we veel gaan slapen kan ik niet zeggen, maar dat we veel seks gaan hebben, dat staat wat mij betreft wel vast.
One-night-stand met Fabienne
Marlot
★★★★★★★★★★
Sexy shemale slet zoekt leuke man voor spannende relatie, met alles er op en er aan.. Ik ben nog jong, maar heb wel al veel ervaring, dus ben geen beginner..
Relatie met Marlot
Josephine
★★★★★★★★★★
Ik ben een heel mooi lief blond meisje en ik wil weer eens goed verliefd worden op een leuke man die mij als een echte vrouw wil behandelen. Maar ik heb wel een penis..
Relatie met Josephine
Macy
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die me af en toe gezelschap komt houden tijdens mijn eenzame nachten. Ik ben een single shemale en hou van knuffelen. Ik ben heel teder en lief
One-night-stand met Macy
© 2024 ShemaleDate.net