Gratis Aanmelden

Strakke transsexueel (53) neuken

ZoekKlusjesman (53)

Ik ben op zoek naar een handige man die wat klusjes voor mij wil doen. Ik wil je daarvoor graag in natura betalen ;)

Maak contact met haar
  1. Naam: ZoekKlusjesman
  2. Leeftijd: 53 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 3/1/1968
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Strakke transsexueel ZoekKlusjesman van 53 neuken
Priscillalla (23)
★★★★☆
Zin in een lekker avontuurtje. Sinds kort ben ik weer single dus ik ga eens lekker de bloemetjes buiten zetten. En dan vooral als het op sex aankomt. Dus stuur me maar een bericht als jij ook lekkere sex wil
Strakke shemale pijpen
DoorMijnPanty275 (21)
★★★★☆
Dwars door mijn panty kan hij heen groeien. Als je weet hoe je hem wakker moet maken. Soms is er bijna niks voor nodig en soms, tja, soms moet je er even een kusje op geven. Maar dat doe jij toch wel graag voor mij? Hou je zelf ook van kusjes op je pik? Of wil je dat ik andere dingen met de jouwe doe? Wat voor geile dingen mag ik allemaal met jou pik doen dan?
Discrete ladyboy dating
Abke (35)
★★★★☆
Ga je mee in bad met me? Niets is geiler dan neuken in het warme water. Lekker veel oraal mag ook niet ontbreken dus laten we snel afspreken.
Geile tranny verwennen
DondertjeLindsey (31)
★★★★☆
Overdag een nette dame in de avond een geile donder. Ja zo zal ik het maar eerlijk zeggen. Ik kan er geen genoeg van krijgen en heb vaak geile gedachten en gevoelens.
Strakke tranny contacteren
HotCadice (29)
★★★★☆
Vind het best eng om het hardop te zeggen, maar mijn ultieme droom is door meerdere mannen tegelijk genomen te worden. Ik word verschrikkelijk geil bij de gedachte aan mannen die me aan de ene kant afrukken en aan de andere kant hun pik in mijn gaatje steken. Natuurlijk wordt mijn klaarkomen zo lang mogelijk uitgesteld, want jullie mogen allemaal in mij komen.
Discrete tranny verwennen
FrancienneuktJe (31)
★★★★☆
Ik heb weleens zin om mijn pik in een lekkere man te gaan steken. Een man die dit nog nooit heeft ervaren lijkt mij het lekkerste. Ik zou zijn kontje wel willen ontmaagden want dat zou voor mij de eerste keer worden.
Sexy tranny sex
Coosje
★★★★★★★★★★
Ben op zoek naar een geile vent die me eens diep komt pijpen en me lekker in mijn kontje wil nemen. Ik kan zelf ook goed pijpen en ik slik altijd alles helemaal door...
Sexdate met Coosje
Angelina
★★★★★★★★★★
Ik verveel me een beetje en kan wel weer eens wat gezelschap gebruiken. Wie heeft er zin om bij mij een pyjama party te hebben met mij? Alles is dan toegestaan uiteraard..
One-night-stand met Angelina
Nanja
★★★★★★★★★☆
Hoi, ik ben op zoek naar een man die interesse heeft in een one-night-stand met mij. Ik ben een jonge shemale en hou van anale sex, pijpen, slikken en ook orgies.
One-night-stand met Nanja
Yana
★★★★★★★★★★
Ik zoek niks vast, maar gewoon losse contacten voor hete nachtjes. Ik doe praktisch alles en ben ook in voor SM en kinky sex. Neem contact met me opp
One-night-stand met Yana
© 2024 ShemaleDate.net