Gratis Aanmelden

Discrete tranny (34) dating

LiesjeShe (34)

Wil verwend worden door een echte vent. Als je al wat ouder bent, vind ik het helemaal opwindend. Mag ik mijn teddybeer stevig vasthouden als je mijn kontje op gaat rekken?

Maak contact met haar
  1. Naam: LiesjeShe
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 12/03/1988
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Discrete tranny LiesjeShe van 34 dating
Hesther (40)
★★★★☆
Ben ik het buurmeisje waar jij dan eigenlijk al een hele poos op zit te hopen? Je kan nu dan gluren als ik onder de douche sta of als ik met mijzelf aan het spelen ben. Denk wel dat jij je paal dan niet tegen kan houden!
Hardcore trans neuken
VoedMijnVerslaving (28)
★★★★☆
Ik drink niet en ik rook niet, mijn verslaving is een heel stuk gezonder. Goed voor de conditie ook en iedere keer dat ik een shot neem maakt het me gelukkig. Als je nog meer hints nodig hebt dan ben je niet de geschikte man haha.
Geile shemale date
RemmenLos (27)
★★★★☆
Ik heb mij jaren rustig gehouden, en nu ga ik nu helemaal los. Ik ga het gewoon met iedere man doen die ik leuk vind en ik ga gewoon schaamteloos op jou tekeer dus dat moet jij wel willen. Het maakt mij ook niet uit waar en het kan me niet schelen of we gezien worden.
Mooie shemale aftrekken
Sofie00 (27)
★★★★☆
Het leven is zo leuk als je het zelf maakt. Ik geniet er dan ook van met volle teugen. Ik doe wat ik wil en waar ik zin in heb. Ik ga graag sporten, ga graag uit en ik hou van mensen om mij heen. Maar ik hou ook van sex en dat is iets dat ik eigenlijk veel te weinig doe. En dat is dus precies wat ik hier hoop te vinden
Hardcore shemale ontdekken
Amanda84572 (43)
★★★★☆
Zelfstandig, geil, ongecompliceerd. De 3 woorden die het beste bij mij passen.
Geheime trans neuken
FrancienneuktJe (31)
★★★★☆
Ik heb weleens zin om mijn pik in een lekkere man te gaan steken. Een man die dit nog nooit heeft ervaren lijkt mij het lekkerste. Ik zou zijn kontje wel willen ontmaagden want dat zou voor mij de eerste keer worden.
Sexy tranny sex
Teunisje
★★★★★★★★★★
Ik zoek een lieve man die mij wil komen pijpen. Ik hou zo erg van dat gevoel en ik zou het ook erg op prijs stellen als ik al mijn zaad in je mond mag spuiten..
Vluggertje met Teunisje
Ayla
★★★★★★★★★☆
Ik heb zin in een lekkere knul die me van top tot teen wil verwennen. Als je dat goed kan dan zal ik jou ook compleet verwennen. Mijn tong zul je niet snel vergeten...
Sexfriends met Ayla
Rolien
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een leuke one-night-stand om me eens uitgebreid mee te kunnen vermaken. Let op, ik heb geen vagina, he! Vergis je niet ;) Tot snel...
One-night-stand met Rolien
Lynn
★★★★★★★★★☆
Heb jij een lekkere dikke pik die je wel eens in mijn kontje zou willen steken? Neem dan even contact met me op... Ik ben op zoek naar een nieuwe sexfriend
Sexfriends met Lynn
© 2024 ShemaleDate.net