Gratis Aanmelden

Geheime tranny (34) verwennen

Emanuelle55 (34)

Een vrouw met heerlijke borsten en als extraatje nog een lekker pik. Met mij kan je dus alle kanten uit. Ik weet de plekjes wel te vinden die mannen lekker vinden ;) Het is niet zo gemakkelijk om een seksvriendje te vinden en dat is toch eigenlijk mijn bedoeling. Maar als je alleen maar een kort, hevig en geil avontuurtje wilt: so be it!

Maak contact met haar
  1. Naam: Emanuelle55
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 1/1/1985
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Geheime tranny Emanuelle55 van 34 verwennen
Simplething (28)
★★★★☆
Zodra mannen moeilijk gaan doen, ben ik echt heel kort door de bocht. Wel gekke situaties al gehad hoor, niet moeilijk doen als je gewoon een slippertje wil. Dan moet je niet te veeleisend worden. Een slippertje is niet All in. Maar wel erg lekker als je het met mij doet.
Discrete shemale neuken
SheCouple (30)
★★★★☆
Wij zijn wat je kunt zeggen een bijzonder modern stel. Niet alleen zijn wij twee dames met een pik, ook hebben we een vrije relatie en kunnen we goed delen haha. We hebben samen een hoop lol, een hoop genot en nooit verveling maar af en toe eens een extra man erbij vinden we heerlijk.
Sexy tranny vrijpartij
HeteAnna (27)
★★★★☆
Ik ben een echte knuffelkont en kan er dan ook geen genoeg van krijgen. Ik vind het super lekker om te knuffelen en elkaar goed te verkennen. Voor mij geen extreme dingen, geen gekke dingen alleen maar passie en lieve rustige sex.
Hardcore shemale date
SamenGeilSpelen (37)
★★★★☆
Nu maar eens hier kijken wat er te beleven valt. Volgens een vriendin van mij is het super makkelijk om online het contact aan te gaan en dan te fantaseren met elkaar. Ik heb geen vriend en ik hou wel van lekkere dingen zoals een rollenspel spelen enzo.
Hete trans ontdekken
Chanti (27)
★★★★☆
Lekkere meid met een extratje, het beste van 2 werelden bezit ik. Ik zoek een leuke man, niet alleen voor sex maar voor meer.
Lekkere shemale sex
DrieXL (27)
★★★★☆
Vanwege de grootte van mijn penis ben ik meestal maar de bottom. Ik begrijp het ergens wel maar gun mij eens een groot plezier en laat mij in ieder geval proberen een stukje bij jou binnen te dringen. Meestal wordt er niet verder dan mijn eikel gepijpt maar ik hoop hier een man te vinden bij wie ik hem minstens tot de helft in zijn kontje mag stoten.
Spannende shemale sex
Welmoed
★★★★★★★★★★
Hey hey, ik ben op zoek naar een leuke jongen voor een bloeiende relatie. Ik ben nog erg jong, maar niet geheel onervaren, dus als je zin hebt in een chat stuur me ff een PM
Relatie met Welmoed
Pina
★★★★★★★★★☆
Ik ben in Nederland voor 8 jaar. Ik zoek lieve man voor mooie relatie. Ik kom uit Thailand gekomen met man, maar hij is overleden, dus ik zoek nieuwe man nu.
Relatie met Pina
Aafje
★★★★★★★★★☆
Lief meisje zoekt lieve man voor erotische verhouding. Ik heb nog een hoop te leren, dus ik zoek een geduldige man die mij van alles bij kan brengen. Lieve kusjes, Aaf
Relatie met Aafje
Jailey
★★★★★★★★★☆
Wie heeft er zin om eens aan mijn piemeltje te komen sabbelen? Zodat ik ook aan jouw penis kan likken, voordat we samen anaal gaan neuken.. Ik laat me graag verrassen..
Sexfriends met Jailey
© 2024 ShemaleDate.net