Gratis Aanmelden

Discrete tranny (29) sex

Cyanne (29)

Hey hey, ik ben Cyanna, een leuke single T-girl op zoek naar een leuke, lieve en zorgzame man. Ik ben natuurlijk dol op sex, maar ik duik echt niet met iedereen zomaar het bedje in..

Maak contact met haar
  1. Naam: Cyanne
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 01/03/1993
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Discrete tranny Cyanne van 29 sex
FijneKleineMijne (18)
★★★★☆
Klein en fijn maar wel van mij! Ongebruikt, ongeroerd, verlegen, lief. Ondeugende gedachten die graag waarheid gemaakt willen worden. Jongens trekken mijn aandacht niet zo, ik vind meer volwassen mannen veel aantrekkelijker. Maar wat vinden deze meer volwassen mannen eigenlijk van mij?
Sexy ladyboy date
SassySas (24)
★★★★☆
Mijn zweepjes liggen klaar, mijn pik staat paraat.. wie o wie durft het aan om met mij in zee te gaan? Ik houd wel van een onderdanige man wie zich door mij de les laat lezen..
Sexy shemale sex
NoSofties (29)
★★★★☆
Als ik met een softie wil daten dan ga ik wel terug naar mijn ex. Hier is het nu tijd om af te spreken met een echte kerel. Dat is een man die mijn mondje goed vol wil spuiten. Dit natuurlijk wel nadat je eerst mij een echte beurt hebt gegeven.
Lekkere tranny dating
MadelonShe (37)
★★★★☆
Heb jij er ook een hekel aan om alleen naar bed te gaan en alleen wakker te worden? En nog erger, sex alleen te moeten hebben?
Strakke trans pijpen
Nanette19995 (26)
★★★★☆
Ik hou ervan om de grenzen op te zoeken, pijn en bloed hou ik niet van maar verder sta ik voor de meeste dingen wel open. Ik ben een vrolijk mens, hou dus van sex en wil hier pas weg nadat ik eens een heerlijke avond vol sex heb gehad. Ik wil een lekkere man voelen!!!!
Geheime shemale verwennen
ClassyBrooklynn (44)
★★★★☆
In deze rare tijden gun ik alle mannen toch wel een pleziertje! Kan me voorstellen dat het erg stressvol is, des te belangrijker is het om eens goed de stoom af te blazen en daar kan ik jou bij helpen. Ik heb jarenlange ervaring met mannen die in eerste instantie nog nooit in aanraking zijn geweest met een shemale. Maar eenmaal ervan geproefd te hebben willen zij echt niet anders meer. Het voelde echt als thuis komen in een heel warm bad hoor ik vaak. Nu wil ik jou ook die kans geven om ervan te genieten. Ik kan je ontvangen.
Geile vrouw met pik dating
Teddy
★★★★★★★★★☆
Gaan we samen een keer lekker neuken? Jij en ik? Lekker van achteren en in het mondje? Lijkt me heerlijk... Ik hoop dat je eens op komt zoeken, zodat we kunnen genieten van elkaar..
Sexdate met Teddy
Beligje
★★★★★★★★★★
Ik ben een lief shemale meisje zonder vriendje, mar ik zoek een leuke jongen die mij accepeert als meisje en vooral veel seks met mij wil hebben...
Sexfriends met Beligje
Meeske
★★★★★★★★★★
Altijd op zoek naar een geile man die mij eens fijn in mijn kontje wil nemen. Ik geef de voorkeur aan dfiscrete vluggertjes, dus laat me weten of je intersse hebt
Vluggertje met Meeske
Jill
★★★★★★★★★★
Ik zit klaar voor je... Ik wacht op je... Want ik ben zoooo geil! Ik hoop dat je ook opgewonden wordt van mijn sexy lijfje en dat je de inhoud van mijn ondergoed ook lekker vindt...
One-night-stand met Jill
© 2024 ShemaleDate.net