Gratis Aanmelden

Sexy tranny (31) aftrekken

GurlyFigen (31)

Turkse, die ondanks de piemel als echte vrouw gezien en genomen wil worden. Interesse? Schrijf me maar dan

Maak contact met haar
  1. Naam: GurlyFigen
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 06/06/1990
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Sexy tranny GurlyFigen van 31 aftrekken
GeileDiaan (31)
★★★★☆
mijn vriend en ik zijn beide klein geschapen en eigenlijk zou ik wel weer eens een wat grotere pik willen proeven en voelen.
Hete tranny dating
xxNIENKExx (22)
★★★★☆
Ik ben mezelf en sinds lange tijd voel ik me ook weer mezelf. Ik heb 2 jaar verkering gehad en ben er achter gekomen dat ik gewoon totaal onderdrukt werd. Ik mocht niks meer zonder hem en heb in die tijd ook mijn vriendinnen verwaarloosd. Op het einde was het niet meer te doen en heb ik er een punt achter gezet. Ik ben nu weer mezelf en zal nooit meer mezelf veranderen of onder de duim willen zitten. Wat ik wel wil is het hebben van een leuke en gezellige tijd en veel vrijblijvende sex!!!
Spannende ladyboy pijpen
MeJaneYouTarzan (36)
★★★★☆
Me Jane, you Tarzan? Dan zul jij er vast geen probleem mee hebben om mijn liaan(tje) eens flink te verwennen! Natuurlijk ben ik er ook om de jouwe te verwennen! Wil je weten wat ik allemaal met je van plan ben en wat ik allemaal bereid ben om te doen?
Geile trans verwennen
BigDickSaya (37)
★★★★☆
Jij wil dus eens graag een lekkere dikke lul in jouw krappe anusje voelen? Houd met een ding rekening, mijn ex is bij mij weggegaan omdat hij mijn pik te intens vond en er gewoon niet van kont genieten omdat hij volgens hem echt veel en veel te groot was.
Sexy trans sex
SheHoertje (26)
★★★★☆
Ik vind het wel lekker als een man de baas over me wil spelen. Als hij bepaalt wat er gebeurt en hoe en hoe lang. Ik laat me graag als een hoertje gebruiken.
Strakke shemale ontdekken
PikGezocht (35)
★★★★☆
Ik ben op zoek naar een lekkere pik. En niet zo maar een, het enigste wat ik eigenlijk eis is dat jij weet hoe je er mee om moet gaan, en hoe je een vrouw ultiem kan laten genieten.
Geile tranny sex
Neelke
★★★★★★★★★★
Altijd op zoek naar geile mannen om seks mee te kunnen hebben. Ik woon in Vilvoorde en heb een lekkere pik die heel veel sperma kan spuiten, ook lekker ver... Let's try it out?
Vluggertje met Neelke
Kristel
★★★★★★★★★☆
Wie heeft er zin om sex met mij te hebben? Ik ben extreem geil, maar ik ben helemaal alleen. We gaan wel all the way, ok? Er is geen taboe voor mij wat dat betreft...
Sexfriends met Kristel
Vivian
★★★★★★★★★★
Ik ben een lieve shemale uit Utrecht en ik zoek een man of een vrouw als vaste sex partner. Graag even een foto van je sturen en daarna kunnen we misschien iets afspreken.
Sexfriends met Vivian
Amy
★★★★★★★★★★
Ik ben Amy, ik ben een lief meisje en heel onschuldig, dus ik zoek een stoute man die mij wat minder onschuldig wil maken. Ik zal je heel goed gehoorzamen, dat beloof ik je
One-night-stand met Amy
© 2024 ShemaleDate.net