Gratis Aanmelden

Geheime trans (38) sex

Marlijne (38)

Ik ben petite zoals ze dat noemen, klein, slank enne, lekker geil en dat is ook de reden dat ik hier ben. Ik zoek een lekkere man die niet vies is van een lekkere pik, die zijn kontje af en toe laat neuken, maar de mijne vaker lekker wil volspuiten. Een FWB, een relatie, of platte sex, ik ben voor alles wel te vinden.

Maak contact met haar
  1. Naam: Marlijne
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 13/5/1983
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Geheime trans Marlijne van 38 sex
Jaccqui (35)
★★★★☆
Regelmatig stop ik een dildo, komkommer of ander voorwerp in mijn kontje en trek mezelf af maar heb veel liever dat jij het doet.
Geheime tranny date
XXLLinda782 (29)
★★★★☆
Ik ben erg groot geschapen dus ik zal zeker voorzichtig zijn als ik in jouw kontje kom. Ik houd van tattoos en ben erg ruimdenkend. Ik zoek een stoere vent die mij wel aandurft.
Mooie tranny neuken
Hesterzoekt (37)
★★★★☆
De lol was er in mijn vorige relatie snel er vanaf, dit puur omdat hij mijn stijve lul niet kon handelen in zijn kontgaatje. Kijk, in het begin is het wel geil als ze onderhand uitgillen wanneer jij hem er in schuift, maar op een gegeven moment begint dat toch behoorlijk te vervelen! Mijn buren begonnen ook te klagen over het onbekende gegil, want ja ik ga natuurlijk niet zeggen dat dat mijn vriend was wanneer ik hem telkens in zijn kont nam. Maar goed, hij heeft de benen genomen en misschien maar goed ook, mijn trommelvliezen zijn in ieder geval tot rust gekomen.
Hardcore trans dating
NeedToBeFucked (41)
★★★★☆
Ik heb een lul nodig die mijn kontje eens flink zou willen afraggen! Lekker diep, lang en hard neuken! Ik ben nu al te lang single en door het gedoe van de laatste tijd kan ik ook geen geile mannen meer oppikken! Daarom kom ik hier eens kijken naar een echte hetero of bi topper die me eens gruwelijk zou willen neuken!
Hardcore trans verwennen
Chabli (44)
★★★★☆
Hoe het er bij jou voor staat, dat weet ik niet. Maar ik kan jou wel vertellen dat ik een man het liefste hard heb. Ik zuig graag, slik nog liever en kan van tongen, gepijpt worden en neuken in verschillende standjes geen genoeg krijgen. Nog steeds genoeg om te proberen en hier op zoek naar jou.
Strakke vrouw met pik vrijpartij
IlvyHotty (31)
★★★★☆
Ik ben benieuwd of er mannen zijn die seks willen hebben met een shemale. Ik ben al een tijdje vrijgezel en zonder seks.
Hardcore tranny neuken
Meeke
★★★★★★★★★☆
Ik ben heel verlegen, maar als ik je eenmaal in vertrouwen heb genomen, zul je een heel andere kant van mij zien. Dan heb ik nauwelijks meer te houden en onverzadigbaar...
Relatie met Meeke
Jasmine
★★★★★★★★★★
Mijn harde paal heeft dringend een geile massage nodig die jij mij met je hand, je mond of je anus zult geven. neuk mij ook diep in mijn keel of in mijn kontje...
One-night-stand met Jasmine
Annabelle
★★★★★★★★★☆
Hoi, ik ben een kinky shemale, nog erg jong, maar ik zoek wel een vaste relatie met een man! Ik heb een mooi lichaam met alles er op en er aan wat je maar kunt wensen ;)
Relatie met Annabelle
Riet
★★★★★★★★★★
Ik ben een heel lief poesje met lekkere tietjes en als je mij aait zal ik aan je penis sabbelen. Ook mag je mijn pikje lekker aftrekken. Ik heb voor jou ook lekkere melk ;)
One-night-stand met Riet
© 2024 ShemaleDate.net