Gratis Aanmelden

Geile shemale (27) pijpen

Ruthisgeil (27)

Een gezellige vrouw met het hart op de goede plek. Altijd sta ik voor anderen klaar en heb ik een luisterend oor of een schouder over. Ik hou niet van onrecht en doe niet aan roddelen. Waar ik wel aan doe is lekker rondkijken en flirten. En waar ik vooral naar zoek is naar iets geils. Er is vast wel een man die mij dit kan geven.

Maak contact met haar
  1. Naam: Ruthisgeil
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 06/07/1994
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Geile shemale Ruthisgeil van 27 pijpen
NenaNena445 (32)
★★★★☆
Mijn pik kan toch wel een behoorlijke oppepper gebruiken zoals jij misschien al gezien hebt.. Door al die afwijzingen is hij in zijn schulp gekropen.. De laatste keer dat hij zich heeft laten zien was toen ik in een parenclub verleid werd door twee wel hele geile mannen.. Eentje neukte mijn kont en de andere duwde hem vol in mijn mond..
Mooie tranny vrijpartij
Chantelelle (27)
★★★★☆
Ik kan een lieve rustige dame zijn maar op dit moment wil ik wel weer eens een lekkere stoeipoes zijn. Ik wil lekker neuken, lekker pijpen en lekker genieten. Klaarkomen samen is mijn ultieme doel. Wat wil jij?
Hardcore shemale verwennen
DrippItOn (30)
★★★★☆
Het leven is een feestje, maar je moet toch echt zelf de slingers ophangen. Dus ben ik uit mijn comfortzone gestapt, mijn stoute schoenen aan getrokken en hier ben ik dan! Lijkt het je wat? Man, vrouw, stel, alles is welkom! Misschien een beetje soft sm erbij of een geil rollenspel?
Hete tranny dating
HeteDees (25)
★★★★☆
Zin in sex heb ik altijd! En ik heb een paar exen die niet zo waren en daardoor zijn we ook uit elkaar gegaan. Ik hou echt veel van sex maar daarom heb ik besloten niet meer te gaan voor een relatie. Ik wil een man voor sex en niet meer dan dat.
Lekkere shemale aftrekken
Porn-STARR (36)
★★★★☆
Ik ben de hele tijd zo geil, ik kan het gewoon niet laten om een stijve te hebben, zelfs als ik werk dat niet erg goed is. Dus ik ben hier om wat opgebouwde spanning los te laten op de kont of mond van een knappe man. Ik laat je hetzelfde doen, omdat het alleen maar eerlijk is.
Mooie trans sex
HidenSecreet (36)
★★★★☆
Ik ben op zoek naar een slaaf die mij wil gehoorzamen. Je moet echt luisteren en alles wat ik je zeg moet je ook werkelijk willen doen. Geen onzin wat dat word bestraft!!Niet lui zijn want je zal voor me moeten kruipen.
Lekkere trans vrijpartij
Artje
★★★★★★★★★★
Sexy shemale meisje zoekt lieve man voor relatie! Ik masterbeer graag en vind het ook fijn om iemand oraal te bevredigen. Ik hou heel erg van warm sperma in mijn keeltje..
Relatie met Artje
Wiske
★★★★★★★★★☆
Ik heb elke dag twee uur pauze van mijn werk en dan ben ik altijd heel geil. Wie heeft zin om mij dan even op te komen zoeken voor een lekker potje sex?
Vluggertje met Wiske
Jasperijntje
★★★★★★★★★☆
Ik zou heel graag een sexfriend willen vinden om mijn honger naar sex een beetje te stillen. Ik ben dus - zoals je ziet - een jonge shemale! Ik doe echt alles qua sex...
Sexfriends met Jasperijntje
Else
★★★★★★★★★★
Ik zoek een lief vriendje met wie ik fijne seks kan hebben. Ik hou van masruberen, voetsex en slik graag sperma. Ik heb ook kleine borstjes
Sexfriends met Else
© 2024 ShemaleDate.net