Gratis Aanmelden

Hardcore ladyboy (21) sex

Shanna2000 (21)

Ik heb het beste van beide kanten. Heerlijke borsten die stevig zijn met gevoelige tepels. Maar ik heb ook een lekkere pik die lekker stijf kan worden en ik kan daar wel lekkere kunstjes mee

Maak contact met haar
  1. Naam: Shanna2000
  2. Leeftijd: 21 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 04/10/2000
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Hardcore ladyboy Shanna2000 van 21 sex
DrieXL (27)
★★★★☆
Vanwege de grootte van mijn penis ben ik meestal maar de bottom. Ik begrijp het ergens wel maar gun mij eens een groot plezier en laat mij in ieder geval proberen een stukje bij jou binnen te dringen. Meestal wordt er niet verder dan mijn eikel gepijpt maar ik hoop hier een man te vinden bij wie ik hem minstens tot de helft in zijn kontje mag stoten.
Spannende shemale sex
Famke (52)
★★★★☆
Mijn meester begrijpt de behoeften van zijn slavin en vereist dat ik regelmatig wordt geneukt als hij mij niet kan zien. Ik slik alles dus niks mag worden verspild. Je moet mijn hoofd neuken als mijn meester daar om vraagt. Wil jij dit bij mij doen?
Geile transsexueel vrijpartij
DavinaSexy (28)
★★★★☆
Hej schatje! Mijn naam is Davina.. ik ben een lekkere geile shemale. Ik heb natuurlijk zin in sex, net als jou. Mijn borsten zijn vol en rond en mijn pik lekker hard en kaal. Ik vind het heerlijk om je te pijpen en doggy en 69 zijn mijn favo standjes.
Discrete shemale dating
Candyx (35)
★★★★☆
Lekker dominant zijn hou ik van. Mag ik de orders uitdelen?
Geheime tranny pijpen
FijneKleineMijne (18)
★★★★☆
Klein en fijn maar wel van mij! Ongebruikt, ongeroerd, verlegen, lief. Ondeugende gedachten die graag waarheid gemaakt willen worden. Jongens trekken mijn aandacht niet zo, ik vind meer volwassen mannen veel aantrekkelijker. Maar wat vinden deze meer volwassen mannen eigenlijk van mij?
Sexy ladyboy date
SamenGeilSpelen (37)
★★★★☆
Nu maar eens hier kijken wat er te beleven valt. Volgens een vriendin van mij is het super makkelijk om online het contact aan te gaan en dan te fantaseren met elkaar. Ik heb geen vriend en ik hou wel van lekkere dingen zoals een rollenspel spelen enzo.
Hete trans ontdekken
Gerjanne
★★★★★★★★★☆
Mijn pik moet dringend weer eens in een mondje of een mannelijk kutje glijden en mijn kontje kan ook wel weer eens een heerlijke penis gebruiken... Die van jou misschien?
Sexfriends met Gerjanne
Madelief
★★★★★★★★★☆
Ik heb interesse in one-night-standjes met geile mannen... Ik ben lang, slank, bruine ogen, kleine borsten en een lekkere penis. Ik neuk zelf en laat me neuken in mijn kontje.
One-night-stand met Madelief
Nina
★★★★★★★★★☆
Hi, boys, ik wil weer eens een lekkere vent ontmoeten die mijn pikkie hard kan maken en mij lekker wil laten spuiten. Ik zal jou dan ook flink hard laten klaarkomen in mijn mond!
Vluggertje met Nina
Macy
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die me af en toe gezelschap komt houden tijdens mijn eenzame nachten. Ik ben een single shemale en hou van knuffelen. Ik ben heel teder en lief
One-night-stand met Macy
© 2024 ShemaleDate.net