Gratis Aanmelden

Hardcore trans (38) date

Lissabig (38)

Hoi hoi, ik ben een gescheiden dame die weer helemaal aan het opbloeien is. Ik zoek een seksmaatje die ook van heerlijke seks houdt maar dan moet je mijn enorme pik wel aan kunnen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lissabig
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 03/09/1983
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Hardcore trans Lissabig van 38 date
GeileSimona (24)
★★★★☆
Prettig in de omgang, los lippig en gewoon super gezellig. Ik heb lange haren waar ik trots op ben en mooie blauwe ogen. Lekker single en ik woon in mijn eigen appartementje. Genoeg dingen om me mee bezig te houden en dit kan er ook zeker nog wel bij want het is wel weer eens tijd voor wat spannends.
Geile shemale aftrekken
Suzette99 (34)
★★★★☆
Even wat gezelligheid op een andere manier vinden dat lijkt me wel wat. Dat gezegd hebbende ben ik hier terecht gekomen. Als ik ergens wat gezelligheid en wat leuks kan vinden dan is dat volgens mij hier wel. Beetje leuk kletsen vind ik leuk, maar nog leuker vind ik het om te genieten van sex. Ik heb veel lekkers voor je.
Spannende tranny date
LadyLady (41)
★★★★☆
Lieve dame, altijd netjes of sexy gekleed, houdt van een uitdaging en zoekt deze hier ook.
Geile trans ontdekken
Zwanetta (30)
★★★★☆
Volgens mij is elke dag hetzelfde, het is zo saai op het moment. Elke nieuwe dag lijkt op de dag er voor en ik wil graag eens wat anders. Gewoon een keer iets doen wat ik nog niet eerder heb gedaan, dit dus! Eens kijken of hier een lekkere man is die mij eens lekker wil verwennen.
Geile tranny verwennen
AllThatxxx (39)
★★★★☆
Neuk jij mij of neuk ik jou? Niet teveel bla bla bla maar recht op het doel af!
Hardcore trans contacteren
MissEstavana (41)
★★★★☆
Voor de grootte moet jij niet bij mij wezen, want die heb ik niet. Maar dat neemt niet weg dat hij niet goed zijn werk doen, integendeel zelfs. Het is net een Jack Russel, klein maar oer sterk! Genot gegarandeerd. Lijk het jou wat om een krachtige, kleiner formaat pik een in jouw anus te mogen voelen?! Vluggertjes uitgesloten, hoe langer genieten des te beter! Wie weet voor vaker mocht het beide bevallen..
Geheime trans vrijpartij
Lonneke
★★★★★★★★★★
Ben op zoek naar een lekkere vent die met eens in mijn kontje kan nemen. Ik ben heel strak, maar ik vind het heerlijk als ik anaal genomen wordt door een dikke pik...
One-night-stand met Lonneke
Annelies
★★★★★★★★★★
Ik zoek een date voor binnenkort: samen op stap en dan samen de nacht doorbrengen bij mij thuis. Lekker veel seks tot in de ochtend. Stuur me maar een berichtje
One-night-stand met Annelies
Lutgertje
★★★★★★★★★☆
Ik heb een heel leuke verrassing voor jou in mijn slipje en ik hoop dat je daar eens lekker mee wilt komen spelen. Ik wacht op je, schatje, wij gaan samen veel lol hebben...
Vluggertje met Lutgertje
Arentje
★★★★★★★★★★
Ik heb zin in een vast sex vriendje met wie ik veel kan experimenteren en lekker veel sex kan hebben, want een dag niet gespoten is een dag niet geleefd ;)
Sexfriends met Arentje
© 2024 ShemaleDate.net