Gratis Aanmelden

Hete shemale (28) aftrekken

ExotischTrio (28)

Wij zijn niet 1 maar 2 hete meiden met een natuurlijke voorbind. Wij zijn geen stelletje op liefdesgebied, dat gebied ontwijken we allebei namelijk. We hebben elkaar leren kennen op een adult feest en hadden direct een klik. Nu neuken we soms samen maar nog meer plezier beleven we als we een mannelijke gast hebben. Daarvoor zijn we dus ook hier lid geworden. Zodat het vinden van een geile man een stuk makkelijker wordt.

Maak contact met haar
  1. Naam: ExotischTrio
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 03/04/1994
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Hete shemale ExotischTrio van 28 aftrekken
ExtraSpeciaal553 (19)
★★★★☆
Natuurlijk ben ik speciaal, maar eigenlijk is iedereen op zijn of haar manier speciaal. Wat mij speciaal maakt is wat ik als vrouw met mij meedraag. Een bonus, een extraatje. Maar dat betekend ook dat ik als vrouw iets mis. Ik zie het alleen zelf niet als gemis. Weet je wat lekker is? Altijd sex kunnen hebben omdat je niet last hebt van maandelijke ongemakken. Als dat geen extra speciaal voordeel is weet ik het ook niet meer.
Geheime ladyboy neuken
RosawithDICK (39)
★★★★☆
Krijg vaak te horen dat ik een mislukte shemale ben omdat mijn gezicht nog te mannelijk is, maar ondertussen willen ze wel mijn nummer hebben! Ik daarentegen kan geen genoegen van mijn borsten en mijn lul krijgen, zo blij dat ik dit heb laten doen! Wil jij samen met mij mee genieten? Niets moet alles mag.. Geilheid staat voorop. Dus zeg maar, wanneer spreken wij eens een keertje af en gaan wij intens genieten?
Spannende trans verwennen
RubyShemale (34)
★★★★☆
Ik ben een lekkere geile shemale, en op zoek naar een lekkere geile vent die mij heerlijk kan verwennen. Ik kan begrijpen dat je het nog nooit gedaan hebt met een chick with a dick, maar voor alles moet een eerste keer zijn toch. Hihi.
Sexy tranny vrijpartij
Kayley48 (29)
★★★★☆
Wie is er klaar voor om zijn sexleven weer helemaal geweldig te maken? Ik ben namelijk weer beschikbaar! En ik hoop een leuke man zo blij te maken en natuurlijk mezelf ook hihi. Leuke mannen meld je aan, ik kan niet wachten! Ik heb echt zin om lekker zwaard te vechten met mijn en jouw lekkere harde lul!
Hete tranny neuken
Bare-Date (42)
★★★★☆
Ik hou van lange hete vrij partijen waarbij we elkaar tijdens het voorspel zo verschrikkelijk geil maken dat we op elkaar aanvallen van verlangen. Ik ben schoon van ziekte s etc, ik laat me geregeld testen, dit verlang ik ook wel van jou aangezien ik het ZONDER condoom wil doen. Ik hou ervan een pik in me te voelen stoten en dat branderige rubbertje doet een hoop af aan dat genot.
Lekkere trans aftrekken
RealJasmin (27)
★★★★☆
Geil, een lekkere harde lul die klaar is voor een potje flink doorneuken..... Eerst veilig en als we elkaar kennen mag het ook zonder, in mijn mond wil ik je wel zonder condoom proeven.
Lekkere shemale dating
Ainoa
★★★★★★★★★★
Ik zoek een maatje voor regelmatig sex... Ik ben een meisje, maar heb wel een piemeltje... PM me als je me beter wilt leren kennen en als je sex met me wilt hebben
Sexfriends met Ainoa
Ayla
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een lieve geile man die zich wil bekommeren om mijn shemale penis die al een hele tijd niet meer verwend is en dringend gelikt en gerukt moet worden.
One-night-stand met Ayla
Miek
★★★★★★★★★☆
Heb jij niet zin om eens een keertje bij mij te komen logeren? Dan zal ik heel lief voor je zijn... net als een echte meisjes ;) Ik bijt niet te hard :P Kom je, schatje?
One-night-stand met Miek
Guusje
★★★★★★★★★★
Ik ben een single vrouw met penis en ik zoek een nieuw vriendje, vooral voor de fun. Dus een sexfriend. Ik woon in het midden van Nederland en ik heb een auto ;)
Sexfriends met Guusje
© 2024 ShemaleDate.net