Gratis Aanmelden

Lekkere shemale (26) ontdekken

Lekkersexy (26)

Alles aan mij is heet en het enige wat zal helpen is dat ik eens goed geblust wordt. Ik heb graag seks in in mijn kontje en wanneer ik met mezelf speel doe ik dat altijd met een speeltje erbij. Ik vind het gewoon super lekker om het ook weer eens te doen met een lekkere man.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lekkersexy
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 04/12/1995
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Lekkere shemale Lekkersexy van 26 ontdekken
Gina97 (25)
★★★★☆
Beginnende TS opzoek naar gelijkgestemden om ideen uit te wisselen en mij tips te geven mbt de transformatie naar een echte vrouwlijke shemale. Ik heb al sinds kind het gevoel gehad in het verkeerde lichaam te zitten en ben nu zo blij dat ik die eerste stap heb genomen. begin over 2 maanden met hormonen dus dan zal ik de echte veranderingen gaan zien en merken. Ben al begonnen mn gaatje een beetje te rekken want daar moeten straks dan heel wat piemels in gaan passen. Nog enige tips?
Mooie shemale dating
Beatrijs (31)
★★★★☆
Erg veel ervaring met speeltjes heb ik nog niet maar ik ben natuurlijk wel heel benieuwd. Ik zoek dus iemand die daar ook voor open staat. Lekker dingen uit proberen.
Sexy tranny vrijpartij
GiannaKinky (32)
★★★★☆
Ik ben een nogal dominante shemale met een kinky kant, en een grote pik. Ik hou ervan om jou lekker vast te binden of te boeien en je dan helemaal gek te maken. Natuurlijk moet jij je gewoon gelijk over geven, en als je goed luistert verdien je natuurlijk een beloning.
Geheime tranny vrijpartij
KristieAnaal (48)
★★★★☆
Ik wil eens lekker gepakt worden door een sterke man. Anaal ben ik beslist geen maagd, dus je mag je helemaal op me uitleven.
Lekkere vrouw met pik verwennen
MadamChiyaChu (42)
★★★★☆
Mannen opgelet, ik ben Chiya. Nu denk je vast, Chiya wie? Juist, dat kan ik me voorstellen. Ik ben klein en fijn, maar onder mijn jurkje hangt zwaar geschut! Geloof me, een nacht met mij en mijn naam zal in jouw geheugen gegrift staan. Nu word jij wel benieuwd niet? Een geil rollenspel, standjes, massages, niets is te gek en geen een plek van je lijf word overgeslagen. Kom jij een eens keer langs?
Geile trans dating
Mireike1980 (42)
★★★★☆
Ja ik heb een relatie met een leuke, lieve man. Maar omdat hij eigenlijk bottom is, word ik dus te weinig in mijn kontje geneukt. Daarom ben ik dus hier om een discrete, lekker fors geschapen TOP te vinden.
Sexy trans date
Elsemieke
★★★★★★★★★★
Ik zou het echt fantastisch vinden om weer eens vlinders in mijn buik te voelen. Ik wil weer hartstikke verliefd worden en leuke dingen delen met iemand die me neemt zoals ik ben.
Relatie met Elsemieke
Maatje
★★★★★★★★★☆
Gewoon zin een hete nacht door te brengen met een lekkere kerel die net als ik ook erg handtastelijk is en houdt van zoenen, strelen, rukken, pijpen en neuken.
One-night-stand met Maatje
Klaaske
★★★★★★★★★☆
Wie wil zijn dikke lul in mijn super strakke anusje steken en mij keihard afneuken? Pas op, hij is wel heel krap, maar kan ook heel wat pik verwerken... kom je het uittesten?
Vluggertje met Klaaske
Mienke
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand voor een vluggertje zo nu en dan. Ik heb niet veel tijd, altijd in de weer, maar ik heb ook zo mijn behoeftes. Laat maar wat van je horen als je interesse hebt.
Vluggertje met Mienke
© 2024 ShemaleDate.net