Gratis Aanmelden

Lekkere tranny (33) date

SexySandy (33)

Mijn pik wil een mondje voelen die er eens lekker aan komt zuigen

Maak contact met haar
  1. Naam: SexySandy
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 03/12/1988
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Lekkere tranny SexySandy van 33 date
T-Thessa (28)
★★★★☆
In het begin ben ik toch een beetje verlegen maar als we elkaar leren kennen dan is dat snel over en zal je merken dat ik een wilde ben als ik me los laat gaan ;) X
Hete shemale pijpen
BlondeVamp (55)
★★★★☆
Ik hou van harde pikken die mij stevig neuken. Ik ben kort van woord maar krachtig van daad, dat zal je merken als je mij ontmoet.
Hardcore travo verwennen
LikeItBig (36)
★★★★☆
Ongeremde sex dat is wat ik wil en ik ben een versa, dus ik hoop maar dat jij mijn paal verdragen kunt als ik hem lekker diep in je kontje stoot..
Sexy trans pijpen
GeileRosanna (29)
★★★★☆
Eindelijk na een tijdje niet goed in mijn vel gezeten te hebben voel ik me weer lekker. Ik train nu veel en eet gezond en dat doet wonderen. Dat had ik jaren eerder al moeten doen. Ik voel me nu zo lekker dat ik het aandurf om dit te doen. Wat heb ik? Een geile pik, een harde lul, veel fantasie en super veel zin!
Hete tranny date
Lunabig (47)
★★★★☆
Ik ben tot nu toe mannen tegen gekomen die dachten mij aan te kunnen. Helaas verkeerd gedacht, daar was blijkbaar niets van waar! Wie denkt mij wel aan te kunnen? Ik wil graag dat je mij alle hoeken van het huis kan laten zien, maar dat ik jouw ook eens goed te grazen mag nemen. Wordt het wat denk je? Ik kan niet wachten, ik hoor van je....
Discrete vrouw met pik neuken
WeinigGeduld (20)
★★★★☆
Ik ben heel vaak geil maar kan er geen kant mee op behalve solosex. Ik zoek dus snel een geile date!
Geile ladyboy pijpen
Annemarije
★★★★★★★★★★
Ik wil graag een man ontmoeten die mij neemt zoals ik ben: met flinke borsten en met een lekkere penis die elke dag minstens een keer moet spuiten. Kun jij mij aan?
Relatie met Annemarije
Aybuke
★★★★★★★★★☆
Het zou heel fijn zijn als mijn pik weer eens betast, afgetrokken en afgezogen zou worden door een lekkere vent. Ik zal die van jou ook heerlijk behandelen.
Sexfriends met Aybuke
Beertje
★★★★★★★★★★
Ik ben een verlegen meisje met piemeltje en ik zou graag een man willen ontmoeten met wie ik een relatie kan opbouwen. Ik ben in het begin wat gesloten, maar daarna opener.
Relatie met Beertje
Liselotte
★★★★★★★★★★
Op zoek naar een sexfriend voor een spannanden en ook kinky relatie met veel seks. Ik hou van spanning en ook van geile experimentjes in bed. Don't keep me waiting..
Sexfriends met Liselotte
© 2024 ShemaleDate.net