Gratis Aanmelden

Lekkere trans (42) pijpen

jezzlynn (42)

Met zo n lijf als ik zou ik toch niet moeten zoeken om aandacht! Het tegendeel is waar.Nu wil ik wel contact met mannen die weten wat ze aan me hebben en vooral wat je kan verwachten van me. Ik heb tieten, een kont en een lekkere pik. Wat wil je nog meer?

Maak contact met haar
  1. Naam: Jezzlynn
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 18/08/1979
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Lekkere trans jezzlynn van 42 pijpen
BigDickedLady (30)
★★★★☆
Probeer mij niet te begrijpen, maar probeer vooral gewoon te genieten! Krijg altijd zovaak de vraag waarom ik zo ben zoals ik ben. Nou ik ben zoals ik ben omdat ik ben zoals ik ben snap je?
Hardcore tranny pijpen
Antoniaaa (32)
★★★★☆
Ik ben er nog niet helemaal. Nog niet klaar met het hele proces en heb ook nog wel een beetje te leren qua gedrag maar ik doe mijn best. En ik heb nu al heel veel zin om eens met een man te genieten.
Hardcore tranny neuken
LinaLane (33)
★★★★☆
. Ik ben niet het type vrouw dat iedereen pakt en zomaar een man uit de kroeg haalt dus probeer ik het maar via hier. ik ben een shemale zoals je wel kunt zien.Maar nu wil ik het eens beleven. Sowieso ervaren hoe het voelt om een lul te pijpen maar ook om gepijpt en geneukt te worden. Ben zo nieuwsgierig en heb er zoveel zin in. je mag wel wat ouder zijn,
Geile tranny contacteren
BlondEnHeet (26)
★★★★☆
Een sexy vrouw dat is wat ik ben en zo voel ik me ook. Voor mijn gevoel kan ik de hele wereld aan. Ik heb alleen nooit sex en dat begint me wel op te breken. Ik heb sex nodig, misschien een vast sexmaatje of meer iemand voor een avondje?
Strakke shemale date
Shanty (45)
★★★★☆
Ik ben een shemale die deze stap al en tijd geleden heeft gemaakt. Ik ben dus compleet vertrouwd in mijn lichaam en weet precies wat ik lekker vind. Nu nog uitvinden waar jij van houdt.
Sexy vrouw met pik neuken
JillvdP (29)
★★★★☆
Zelf ben ik niet echt super tactisch, wanneer er iets is dan zeg ik dat meteen. Ik ben lekker direct en kort door de bocht. Wanneer ik iets wil dan ga ik daar voor 200% voor en wachten ben ik heel erg slecht in. Ik heb echt geen geduld, wat ik dan wel weer heb is een geil lichaam waar jij mee mag spelen.
Lekkere tranny aftrekken
Wilhelmina
★★★★★★★★★★
Het lijkt me leuk om weer eens een wilde nacht door te brengen met een lekkere vent die mij als een prinsesje zal behandelen. Een prinsesje met een dikke lange pik ;)
One-night-stand met Wilhelmina
Marit
★★★★★★★★★★
Iemand zin in een potje sex? Mijn balzak zit goed vol en ik heb zin om weer eens keihard klaar te komen en je vol met zaad te spuiten. Jij mag in mijn mond komen..
One-night-stand met Marit
Martje
★★★★★★★★★★
Ik ben een stout katje dat op zoek is naar een lieve man die goed voor mij wil zorgen. Ik drink heel graag melk... die ik rechtstreeks uit jouw pik zuig... interesse ?
Relatie met Martje
Madelon
★★★★★★★★★☆
Ik zoek per direct een sexfriend met wie ik leuke avonden en nachten door kan brengen. Dit ben ik echt en dit is waar je mee mag spelen als we seks hebben. En dat zullen we vaak hebben...
Sexfriends met Madelon
© 2024 ShemaleDate.net