Gratis Aanmelden

Mooie shemale (27) aftrekken

ElisaShe (27)

Ik ben een geile shemale en kom uit Zuid-Holland. Ik ben een halfbloed maar geboren en getogen in Nederland. Ik kom er gelijk eerlijk voor uit ik ben een shemale noem mezelf ook wel eens een penismeisje want ja ik heb een heerlijke penis.

Maak contact met haar
  1. Naam: ElisaShe
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 4/3/1995
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Mooie shemale ElisaShe van 27 aftrekken
MiriamLittle (27)
★★★★☆
Super vrouwelijk voel ik me, ik heb een lekker stel tieten waar ik maar wat graag mee laat spelen en als extra lekkere bijkomstigheid kan ik je diep in je kontje neuken. Als je lekker over mijn tepels hebt gelikt, dan vind ik het mega opwindend als je dat vervolgens ook bij mijn sterretje doet.
Lekkere shemale aftrekken
ShowerSofia (23)
★★★★☆
Hoe zou jij het vinden als we samen zouden gaan douchen en onder de douche elkaar dan ook heerlijk verwennen, en daarna in mijn bed de hele nacht geile seks hebben.
Lekkere shemale aftrekken
Yazmine (27)
★★★★☆
Ik ben supergeil en heb wel al gepijpt en dat is ook al bij mij gebeurd maar er zijn ook nog dingen die ik nog nooit gedaan heb. En het wordt nu weleens tijd om dat te gaan doen.
Mooie shemale ontdekken
Xlovers (43)
★★★★☆
Ik heb elke dag mijn medicatie nodig. Elke dag een flinke shot met zaad voor mij. Bij voorkeur rechtstreeks uit de bron zo in mijn mond. Maar als ik het van je buik af mag likken, is dat ook geil.
Sexy trans date
GeileTonya (31)
★★★★☆
Ik kan hier heel erg kort en krachtig zijn, niet moeilijk doen en gelijk zeggen wat ik wil en waar het op staat. Ik wil gewoon SEX en het liefste zo snel en zo vaak mogelijk. Alles mag niets moet, ik sta overal voor open.
Geile tranny vrijpartij
FuckMe9594 (41)
★★★★☆
Gewillige vrouw die enorm geniet van sex. Ik lijk soms wel onverzadigbaar. Ik zoek het liefste een vaste fuckbuddy die een hoog libido heeft en eigenlijk altijd in is voor iets geils
Discrete trans ontdekken
Gerjanne
★★★★★★★★★☆
Mijn pik moet dringend weer eens in een mondje of een mannelijk kutje glijden en mijn kontje kan ook wel weer eens een heerlijke penis gebruiken... Die van jou misschien?
Sexfriends met Gerjanne
Belle
★★★★★★★★★☆
Ik ben ee meisje met kleine tietjes, strakke billetjes en een klein piemeltje. Vind je dat opwindend? Zou je met mij willen spelen? Ik hoop het, in elk geval, want ik wil jou ook!
One-night-stand met Belle
Jade
★★★★★★★★★☆
Op zoek naar en leuke relatie met veel fun en erotiek. Ik ben dus een nog erg jonge ladyboy maar heb wel al de nodige ervaring om best ver te gaan tussen de lakens..
Relatie met Jade
Beertje
★★★★★★★★★★
Ik ben een verlegen meisje met piemeltje en ik zou graag een man willen ontmoeten met wie ik een relatie kan opbouwen. Ik ben in het begin wat gesloten, maar daarna opener.
Relatie met Beertje
© 2024 ShemaleDate.net