Gratis Aanmelden

Mooie tranny (30) pijpen

KaterinaXx_ (30)

Ja ja zoals je leest, ik ben een lekkere shemale, op zoek naar een leuke man, mag voor sex mag voor relatie.

Maak contact met haar
  1. Naam: KaterinaXx_
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 15/5/1992
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Mooie tranny KaterinaXx_ van 30 pijpen
Estherrrrrr (28)
★★★★☆
Ik heb voor jou wel wat lekkers in de aanbieding, ik heb namelijk mijn eigen lichaam in de aanbieding. Er zit veel lekkers aan voor jou om van te genieten. Verder maakt het niet uit hoe mijn leven is, als we het maar leuk en lekker hebben samen.
Lekkere shemale ontdekken
LittleStrong (31)
★★★★☆
Let niet op het formaat, Jack Russels zijn over het algemeen ook gevaarlijker dan een Rottweiler..
Mooie tranny date
Hesterzoekt (37)
★★★★☆
De lol was er in mijn vorige relatie snel er vanaf, dit puur omdat hij mijn stijve lul niet kon handelen in zijn kontgaatje. Kijk, in het begin is het wel geil als ze onderhand uitgillen wanneer jij hem er in schuift, maar op een gegeven moment begint dat toch behoorlijk te vervelen! Mijn buren begonnen ook te klagen over het onbekende gegil, want ja ik ga natuurlijk niet zeggen dat dat mijn vriend was wanneer ik hem telkens in zijn kont nam. Maar goed, hij heeft de benen genomen en misschien maar goed ook, mijn trommelvliezen zijn in ieder geval tot rust gekomen.
Hardcore trans dating
MiriamLittle (27)
★★★★☆
Super vrouwelijk voel ik me, ik heb een lekker stel tieten waar ik maar wat graag mee laat spelen en als extra lekkere bijkomstigheid kan ik je diep in je kontje neuken. Als je lekker over mijn tepels hebt gelikt, dan vind ik het mega opwindend als je dat vervolgens ook bij mijn sterretje doet.
Lekkere shemale aftrekken
SexSeksSex (30)
★★★★☆
Ik ben niet hier voor geile praat online. Ik wil echte actie. Ik wil pijpen en gepijpt worden. Neuken en geneukt worden. Net zo lang tot we geen zaad meer over hebben. Voldaan en met een lege zak weer naar huis, dat idee.
Discrete tranny aftrekken
MaritaShe (27)
★★★★☆
Shemale op zoek naar lekkere mannen. Ik ben Marita en woon in Almere. Ik zoek lekkere jongens of mannen die het eens willen doen met een shemale.
Sexy shemale dating
Bloem
★★★★★★★★★★
Ik ben een verlegen shemale, maar ik zoek iemand die mij lief wil hebben en met wie ik een fijne relatie kan opbouwen. Laat iets van je horen als je me mooi vindt.
Relatie met Bloem
Mientje
★★★★★★★★★★
Ben regelmatig beschikbaar voor one-night-stands, dus als je zin hebt in een nachtje sex met een jonge shemale zoals ik, laat dan even wat van je horen!
One-night-stand met Mientje
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Ik ben een lieve ladyboy met een enorme sexdrive, dus ik zoek iemand om heel veel sex mee te kunnen hebben. Ik houd het heel lang vol en ik hoop dus jij ook. Ik cum ook heel veel!
Sexfriends met Kaatje
Derkje
★★★★★★★★★☆
Hi boys, ik zoek een maatje met wie ik leuke dingen kan doen, zoals naar het strand gaan, maar ook lekker sexen in de duinen of andere hete, spannende dingen op andere plaatsen..
Sexfriends met Derkje
© 2024 ShemaleDate.net