Gratis Aanmelden

Mooie trans (41) contacteren

Tizia (41)

Deze veelbelovende dame heeft iets extra s in haar slipje!

Maak contact met haar
  1. Naam: Tizia
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Biddinghuizen
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 19/01/1981
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Mooie trans Tizia van 41 contacteren
NancysLust (41)
★★★★☆
Als shemale is het leven niet altijd even gemakkelijk. Mannen versieren bijvoorbeeld. Veel hetero mannen lijkt het wel geil eens met een shemale naar bed te gaan, maar veel van hen vluchten mijn bedje ook weer uit als ze merken dat ik hen wil neuken.. Jammer maar zo zij het. Hier kan ik eerlijk en open vertellen op voorhand wat ik van je wil en met je wil, dus nu jij weet dat ik ook jouw kontje zou willen neuken, zou je nog steeds interesse hebben?
Discrete trans neuken
Amylicious (31)
★★★★☆
Zo ik ben er wel eventjes klaar mee. Ik zoek iemand waarmee ik heerlijk kan genieten, niets moeten en alles mag. Ik wil je heerlijk verwennen met alles en voor de rest niet aan verplichtingen denken. Ik wil heerlijk genieten en ik hoop dat jij dan ook lekker met mij wilt genieten. Ik kan soms wat veeleisend zijn, maar ik denk dat jij mij wel aan durft.
Hete tranny pijpen
KontjeAangeboden (38)
★★★★☆
Wie wilt mijn lekkere kont verwennen, ik hou van anaal alleen de meeste mannen in mijn omgeving niet dus dacht zoek het een verder!
Discrete trans date
ZeerGrootGeschapen (37)
★★★★☆
Ik zal niet van je verlangen dat je voor me bukt gezien de afmeting van mijn pik. Mocht je dat toch wel heel graag willen, zou je me daar best happy mee maken en beloof ik je dat ik het heel voorzichtig zal doen. Verder mag je mij natuurlijk ook gewoon lekker aftrekken, pijpen en in mijn kontje nemen. Interesse gekregen? Mail me snel.
Sexy trans sex
GeileNellie (29)
★★★★☆
Ik ben Nellie een lekkere shemale en wil jou wel eens even heerlijk pakken! Met mij kun je echt alle kanten op, ik schroom nergens voor en jouw wensen vervul ik allemaal! Woon op mezelf en werk als verkoopster in een parfumerie.
Mooie tranny aftrekken
BunnyCharissa (33)
★★★★☆
Dit geil konijntje komt graag eens kosteloos langs om jouw geile holletje eens te inspecteren en ervoor de zorgen dat de zaak niet vast roest. Glijmiddel is inclusief, je hoeft me alleen maar een berichtje te versturen.
Hardcore tranny dating
Marinke
★★★★★★★★★☆
Ben op zoek naar een lekkere man die mijn sex friend wil worden en me regelmatig in mijn kontje komt neuken. Zonder condoom en klaarkomen in mijn mond, kont of over mijn rug.
Sexfriends met Marinke
Lyfke
★★★★★★★★★☆
Ik heb zo\'n zin om je een keer goed in je kont te neuken en ik wil jouw lekkere pik diep in mijn keeltje voelen glijden en al je zaad tot de laatste druppel doorslikken!
One-night-stand met Lyfke
Marleen
★★★★★★★★★☆
Je kunt mij altijd contacteren voor een vluggertje of voor langer. Let op: ik ben shemale! Ik neuk anaal, ik pijp, maar slik niet en ik laat me afzuigen.
Vluggertje met Marleen
Dinte
★★★★★★★★★★
Ik slaap vaak in hotels en het zou leuk zijn als ik iemand mee kon nemen voor een spannend nachtje. Laat een berichtje achter als je mij wilt leren kennen.
One-night-stand met Dinte
© 2024 ShemaleDate.net