Gratis Aanmelden

Spannende tranny (33) contacteren

Naira660 (33)

Ik hou niet van al te grote praatjes want ben nogal straight to the point. Ben nogal dominant en je moet er maar tegen kunnen. Ik ben echt, en niet een Crossdresser met een pruik en al mijn afmetingen kloppen 100%. Dubble Ds die gepaard gaan met een getinte 23cm kloppende harde lul.

Maak contact met haar
  1. Naam: Naira660
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 6/1/1986
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Spannende tranny Naira660 van 33 contacteren
SexSeksSex (30)
★★★★☆
Ik ben niet hier voor geile praat online. Ik wil echte actie. Ik wil pijpen en gepijpt worden. Neuken en geneukt worden. Net zo lang tot we geen zaad meer over hebben. Voldaan en met een lege zak weer naar huis, dat idee.
Discrete tranny aftrekken
Yazmine (27)
★★★★☆
Ik ben supergeil en heb wel al gepijpt en dat is ook al bij mij gebeurd maar er zijn ook nog dingen die ik nog nooit gedaan heb. En het wordt nu weleens tijd om dat te gaan doen.
Mooie shemale ontdekken
Zuigmijnpik (21)
★★★★☆
Af en toe is er weleens een vriendin die aan mijn pik zuigt. Maar eigenlijk wil ik nu weleens een man hebben die met mij wil spelen. En ik wil zelf ook weleens zuigen aan een lekkere pik. En ja ook neuken wil ik wel.
Sexy ladyboy sex
Sashavan (41)
★★★★☆
Er zijn genoeg mannen die stiekem met mij een date hebben gehad en er niet genoeg van kregen. Maar nu heb ik geen lekkere vent in mijn leven om seks mee te hebben en doe hier een oproep aan jullie allen! Wie is er beschikbaar om mee af te spreken?
Strakke trans date
JyotiiHot (31)
★★★★☆
Ik ben een lekkere stoere shemale. Ik hou van lekkere en ruige seks! Ik kan jou een heerlijke beleving geven dat het met een stoere chick zoals ik, gewoon fantastisch is!
Geile tranny aftrekken
Miekje1992 (29)
★★★★☆
Leuke meid hier aan deze kant. Ik hou van het leven, spontaniteit en natuurlijk van spannende momenten. Ik kan heerlijk in bed genieten van een uitgebreide vrijpartij, maar een geil vluggertje op een mega spannend plekje, vind ik net zo lekker.
Hete tranny sex
Milou
★★★★★★★★★☆
Oeps, wat glipt daar uit mijn broekje? Als je daar niet van schrikt mag je verder lezen... ALs je er opgewonden van wordt mag je zelfs contact met mij opnemen ;)
Sexfriends met Milou
Aybike
★★★★★★★★★☆
Wie o wie komt eens spelen met mijn boner? Ik ruk me de hele dag af en ik heb juist zin in een man die mij lekker laat spuiten. Zal ik je dan in je kont neuken?
Vluggertje met Aybike
Sien
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn slipje omlaag wil trekken en met mijn de verrassing die ik daar in bewara, wil spelen.. Ik zal je niet teleurstellen, neem dat maar van mij aan
One-night-stand met Sien
Frederieke
★★★★★★★★★☆
Hoi allemaal, ik ben een jonge shemale en wil nu eindelijk toch wel weer eens een leuke relatie met lekkere vent die me wil accepteren zoals ik ben. Zin om kennis te maken?
Relatie met Frederieke
© 2024 ShemaleDate.net