Gratis Aanmelden

Strakke shemale (28) sex

Larissa87978 (28)

Ik zal er niet om liegen. Ik heb thuis een lieve man. Een hele fijne basis van liefde. Toch ben ik hier zoekende. Zoekend naar geile mannen die zo af en toe een paar uurtjes met mij in een hotelkamer willen doorbrengen. Gewoon om de simpele reden dat ik daar behoefte aan heb.

Maak contact met haar
  1. Naam: Larissa87978
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 13/1/1993
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Strakke shemale Larissa87978 van 28 sex
IsaSexy (29)
★★★★☆
Ik ben in het begin wat verlegen, maar als ik eenmaal loskom dan heb je een hele sensuele en pittige ladyboy in je handen.
Spannende tranny dating
Renatesexxxx (40)
★★★★☆
Deze zwoele dame is er helemaal klaar voor om een leuke man te ontvangen. Ik hou van lol maken mar met mij kun je ook wel een serieus gesprek voeren. Ik hou van een man die weet hoe hij een dame moet behandelen en die net zo geil is als ik
Geheime trans verwennen
Lolala (62)
★★★★☆
Ik zoek heren die mij achter elkaar willen neuken terwijl ik mezelf zal masturberen ben. Vervolgens natuurlijk ook anaal neuken vise versa. Elkaar genot schenken en geen verlegenheid. Voorwaarde is wel safe en hyginisch., onbeschermde sex doe ik niet aan en wil het veilig voor beide partijen.
Spannende travo verwennen
LynnnHeet (41)
★★★★☆
Ik doe mijn ding, doe waar ik zin in heb en doe dat op mijn eigen manier. Ik heb geen zin in gedoe en ben daarom happy single en ik heb dus geen relatie. Voor mij is het vrijheid blijheid en hoe zit dat met jou?
Discrete trans date
JyotiiHot (31)
★★★★☆
Ik ben een lekkere stoere shemale. Ik hou van lekkere en ruige seks! Ik kan jou een heerlijke beleving geven dat het met een stoere chick zoals ik, gewoon fantastisch is!
Geile tranny aftrekken
Wantsarelation (32)
★★★★☆
What you see, is what you get, en zelfs nog een beetje meer, want ik heb een heerlijke verrassing voor je in mijn slipje verstopt. Ik heb nog niet eerder een vaste relatie gehad, maar het lijkt mij toch wel fijn om met iemand dat speciale te hebben. En eerlijk gezegd ben ik het ook wel een beetje zat om alleen maar sexcontacten te hebben. Ik hoop hier een leuke man tegen te komen die niet bang is om een relatie aan te gaan met een shemale. Ik beloof je dat je er geen spijt van zult krijgen, want buiten dat ik een tijgerin in bed ben, kan ik ook nog eens heel erg lief en romantisch zijn.
Spannende tranny sex
Yvanca
★★★★★★★★★☆
Ik zou het heel leuk vinden om een sex vriendje te vinden... Als jij van tedere en sensuele transsexuelen houdt ben ik wellicht de juiste persoon voor jou..
Sexfriends met Yvanca
Karmijn
★★★★★★★★★☆
Leuke Brabantse shemale zoekt contact met lieve mannen voor sex relatie of voor sex vriendjes. Geen extreme sex, maar wel tedere vrijpartijen en sensuele sex.
Sexfriends met Karmijn
Evita
★★★★★★★★★★
Hoi, ik ben een sexy ladyboy, single en ik woon nog bij mijn ouders, maar die zijn vaak weg. Wil jij niet een keer bij me langskomen om samen lekker te gaan
Vluggertje met Evita
Minou
★★★★★★★★★☆
Zou je het leuk vinden om met mij een one-night-stand te hebben? Dan gaan we elkaar pikken optimaal verwennen en gaan we elkaar helemaal vol zaad spuiten!
One-night-stand met Minou
© 2024 ShemaleDate.net