Gratis Aanmelden

Hardcore shemale (28) date

Dolorres (28)

Hoe lekker kan het zijn om te vrijen met elkaar. Ik hou ervan, ik ben er gek op en ik kan er zeer van genieten. Elkaar aanraken en strelen, elkaar likken, zuigen en neuken. Alles wil ik doen. En dan ook vooral samen lekker klaarkomen, dat is het ultieme genot!

Maak contact met haar
  1. Naam: Dolorres
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 28/10/1993
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Hardcore shemale Dolorres van 28 date
PamelaTS (48)
★★★★☆
Pamela Anderson was altijd mijn voorbeeld, vandaar dat ik mezelf een beetje naar haar heb laten transformeren. Alleen ik heb iets extra s wat zij niet heeft. Wil jij mij eens willen zien in mijn knalrode badpak waar jij mijn zaakje maar al te goed in ziet zitten? Daag me uit!
Sexy vrouw met pik contacteren
WildeHilde (54)
★★★★☆
Ik ben op zoek naar vriendschap en meer. Vooral meer. Vooral lekker geil. Vooral lekkere geile seks. Met jou?
Geheime travo aftrekken
DavinaSexy (28)
★★★★☆
Hej schatje! Mijn naam is Davina.. ik ben een lekkere geile shemale. Ik heb natuurlijk zin in sex, net als jou. Mijn borsten zijn vol en rond en mijn pik lekker hard en kaal. Ik vind het heerlijk om je te pijpen en doggy en 69 zijn mijn favo standjes.
Discrete shemale dating
SheCouple (30)
★★★★☆
Wij zijn wat je kunt zeggen een bijzonder modern stel. Niet alleen zijn wij twee dames met een pik, ook hebben we een vrije relatie en kunnen we goed delen haha. We hebben samen een hoop lol, een hoop genot en nooit verveling maar af en toe eens een extra man erbij vinden we heerlijk.
Sexy tranny vrijpartij
Mijntje (40)
★★★★☆
Lekker je paal tussen mijn tieten en dan je eikel af en toe lekker in mijn mond? Of liever in standje 69 elkaar heerlijk oraal verwennen? Wat heb jij liever als voorspel?
Hardcore trans sex
SheZarina (32)
★★★★☆
Dat ik van Zuid-Amerikaanse afkomst ben dat is je misschien wel duidelijk, en dat ik een shemale ben misschien ook wel? Maar hoever ik ga daarvoor zou je mij wat beter moeten leren kennen. En wat mij betreft kan dat want ik sta op en voor een seksdate of een seksrelatie.
Geile tranny verwennen
Iske
★★★★★★★★★☆
Kleine lieve shemale is op zoek naar een relatie met een mooie man die me elke dag in bed wil verwennen en die zich door mij ook wil laten plezieren op alle mogelijke wijzes.
Relatie met Iske
Bloem
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die me wegwijs wil maken, want ik ben nog een beginner. Ik wil graag contact met lieve, tedere mannen die me van alles kunnen leren in bed.
Relatie met Bloem
Katja
★★★★★★★★★★
Na een moeilijke periode sta ik weer helemaal open voor een nieuwe relatie. Ik ben gek op kinky kleding en alles wat maar met erotiek te maken heeft. Hoop van je te horen...
Relatie met Katja
Lyske
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mij een erectie kan bezorgen en die er zelf ook eentje kan krijgen van mij, zodat hij die in mijn kleine donkere gaatje kan steken..
Sexdate met Lyske
© 2024 ShemaleDate.net