Gratis Aanmelden

Hardcore tranny (34) verwennen

Jerkygirl (34)

Gek op aftrekken en pijpen, natuurlijk laat ik me ook wel graag nemen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Jerkygirl
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Oosterse bos
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 13/6/1987
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Hardcore tranny Jerkygirl van 34 verwennen
LenigeLinda (28)
★★★★☆
Het verhaal over de bloemetjes en de bijtjes dat kennen we allemaal wel. Daar ben ik dan ook niet voor gekomen. Ik ben niet hier om medelijden te vinden of te klagen of zo. Ik ben hier omdat ik nieuwsgierig ben en wel wat aandacht kan gebruiken. En ook omdat het me super leuk lijk om op deze manier in contact te komen met leuke mannen voor spannende dingen.
Geheime shemale date
LangeHardePaal (34)
★★★★☆
Sorry voor mijn nickname, maar het is natuurlijk overduidelijk dat ik een lange, harde paal voor je heb he? Ik wist enkel niets beters te bedenken.. Ik zoek een geile kerel die mij wilt pijpen in standje 69, want ik wil ook iets om aan te likken en zuigen.. Daarna mag je lekker op me komen zitten zodat jij zelf kunt bepalen hoe diep je mij in je wilt hebben oke?
Lekkere tranny dating
DjairaKusjes (38)
★★★★☆
Dit is voor mij de laatste poging om er in te slagen om een leuke kerel te vinden. Tot nu toe is mij dat nog steeds niet gelukt en ik heb werkelijk waar geen idee waarom niet? Ik houd van een goed rollenspel, heb een zeer creatieve geest wat je tijdens te seks terug ziet, kan romantisch zijn, kan hardcore gaan.. Eigenlijk kan ik alles zijn wat jij wil..
Hardcore trans aftrekken
RodePin (26)
★★★★☆
Er zijn een heleboel dingen die ik kan, maar stil zitten en mijn concentratie ergens bij houden is niet mijn ding. Ik ben graag bezig met van alles en nog wat en ben al snel op dingen uitgekeken. Nu zoek ik een man die ervoor kan zorgen dat mijn aandacht bij hem blijft en dan vooral doordat we lekker sex gaan hebben.
Mooie shemale neuken
EsjeBesje (27)
★★★★☆
Ik ben wel een wilde hoor. Ik doe alles wat niet mag en daar geniet ik ook nog eens lekker van. Ik ben single, wil nu sex hebben met jou. Doe je pik in mijn mond zodat ik eraan kan zuigen
Strakke shemale ontdekken
Fatima89 (33)
★★★★☆
Ik kom uit een gezin waar weinig toegestaan was, nu ik oud genoeg ben om mijn eigen gang te gaan is dat ook precies wat ik wil doen. Ik wil lekker lang pijpen en gepijpt worden en ik hou enorm van sperma.
Hete tranny contacteren
Marinde
★★★★★★★★★☆
Verlegen, maar niet preuts. Ik bn een jonge shemale met een groot libido en ben op zoek naar een leuke jonge kerel voor een relatie. Foto\'s van mijn gezicht op verzoek.
Relatie met Marinde
Katrijn
★★★★★★★★★☆
Tedere ladyboy zoekt man voor vaste relatie. Ik hou van soft sex en ben dol op orale sex. Wie komt mijn bedje opvullen? Ik voel me zo alleen op dit moment...
Relatie met Katrijn
Carlien
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een sexfriend om wat ervaring op te doen. Ik ben nog niet zo lang geleden uit de kast gekomen als trans en hoop nu volop te kunnen genieten van heerlijke sex
Sexfriends met Carlien
Angelique
★★★★★★★★★★
Op zoek naar een geile sexfriend die me regelmatig in mijn anus wil komen neuken en me helemaal vol met cum kan laten lopen. Ik woon in Flevoland..
Sexfriends met Angelique
© 2024 ShemaleDate.net