Gratis Aanmelden

Hardcore tranny (33) verwennen

ThaiGurl (33)

Hai, zoals bij iedere echte hete shemale lover wel bekend, komen de aller lekkerste, aller heetste shemales uit Thailand. Toevallig of niet, kom ik daar ook vandaan.. Interesse om te komen ontdekken waarom wij de heetste en lekkerste zijn?

Maak contact met haar
  1. Naam: ThaiGurl
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 12/1/1987
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Hardcore tranny ThaiGurl van 33 verwennen
Hete-Tanja (41)
★★★★☆
Hoi, met Tanja, ik zoek mannen, vrouwen, stellen die ook van langdurige vrij partijen houden. Ik hou niet van vluggertjes of alles korter dan een uurtje. Conditie heb ik genoeg net als zaad.. Hoe zit dat met jou?
Discrete trans pijpen
Suzette99 (34)
★★★★☆
Even wat gezelligheid op een andere manier vinden dat lijkt me wel wat. Dat gezegd hebbende ben ik hier terecht gekomen. Als ik ergens wat gezelligheid en wat leuks kan vinden dan is dat volgens mij hier wel. Beetje leuk kletsen vind ik leuk, maar nog leuker vind ik het om te genieten van sex. Ik heb veel lekkers voor je.
Spannende tranny date
Synneva (39)
★★★★☆
Tja daar sta ik dan. Op internet, op zoek naar sex. Liefst ben ik hier zo kort mogelijk en gaan we direct verder in het dagelijks leven. Want dit online gedoe is toch niet echt aan mij besteed.
Spannende trans dating
Antoniaaa (32)
★★★★☆
Ik ben er nog niet helemaal. Nog niet klaar met het hele proces en heb ook nog wel een beetje te leren qua gedrag maar ik doe mijn best. En ik heb nu al heel veel zin om eens met een man te genieten.
Hardcore tranny neuken
Antoinetta (35)
★★★★☆
Horny as hell, altijd nat en altijd zin om klaar te komen. Mijn pik is heerlijk hard voor jou, mijn kontje is al weleens genomen en mijn mondje dat kan zuigen en slikken als de beste. Wil je meer weten, stuur snel een berichtje!
Geheime tranny vrijpartij
SexySandy (33)
★★★★☆
Mijn pik wil een mondje voelen die er eens lekker aan komt zuigen
Lekkere tranny date
Sarah
★★★★★★★★★★
Ik ben een geil sletje met een gevoelig piemeltje en hou er van om afgezogen te worden. Ook wil ik aan mijn tietjes gelikt worden. Wat denk je... zin in een vluggertje?
Vluggertje met Sarah
Geesje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die ik tot het einde mag afzuigen en die ook openstaat voor anale sex. Ik zoek het liefste een relatie, maar gewoon sexvriendjes zijn vind ik ook OK
Relatie met Geesje
Jentje
★★★★★★★★★☆
Kom jij eens bij mij op bezoek? Om even lekker samen te genieten van een potje sex? Een vluggertje om er weer even tegenaan te kunnen? Als je durft en zin hebt... wacht ik op je...
Vluggertje met Jentje
Iske
★★★★★★★★★☆
Mijn wens is om jou in je mond te neuken en spuitend klaar te komen. Ik wil dat je al mijn zaad keurig doorslikt. Laat me weten als je zin hebt in mijn lekkere pikkie..
Vluggertje met Iske
© 2024 ShemaleDate.net