Gratis Aanmelden

Mooie tranny (35) neuken

DonyaShe (35)

Ik heb een grote harde pik die vast zo jou kontje in glijdt. Ik vind het opwindend om een man te laten kreunen van genot. Verder vind ik het erg lekker om te neuken en te pijpen.

Maak contact met haar
  1. Naam: DonyaShe
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 03/04/1987
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Mooie tranny DonyaShe van 35 neuken
LetsPlay (39)
★★★★☆
Wie heeft er net zo veel zin in een geil spelletje als ik ???? Jij mag alleen maar kijken en niet aanraken terwijl ik een geil showtje voor je opvoer terwijl ik lekker met mezelf speel voor je hmm..
Mooie trans date
Lolala (62)
★★★★☆
Ik zoek heren die mij achter elkaar willen neuken terwijl ik mezelf zal masturberen ben. Vervolgens natuurlijk ook anaal neuken vise versa. Elkaar genot schenken en geen verlegenheid. Voorwaarde is wel safe en hyginisch., onbeschermde sex doe ik niet aan en wil het veilig voor beide partijen.
Spannende travo verwennen
VirginShemale (18)
★★★★☆
Vrouwelijk en toch ook een man, ehm jongen sorry. Ja ik ben nog maagd, het kan kijk maar goed. Ik ben nog piepjong haha op zoek naar een echte man die mij wil ontmaagden en samen met mij wil genieten. Wie weet waar we uitkomen he?
Discrete ladyboy dating
erogirl (30)
★★★★☆
Sinds ik het heb uitgemaakt met mijn lover heb is er eigenlijk een wereld voor me open gegaan. Hij was best preuts en ik had soms het idee dat hij zich voor me schaamde en niet wilde dat anderen wisten wat ik allemaal te bieden had. Hij was ook nooit te porren voor een trio, en dat wil ik juist heel graag ervaren!
Lekkere tranny verwennen
SoftyTara (25)
★★★★☆
Hoi, ik ben een zachtaardig persoon maar met een hoog libido. Ik hoop hier gelijkgestemden te vinden die met mij een leuke en lekkere ervaring op willen doen.
Geheime shemale pijpen
TheUnderdog (28)
★★★★☆
Ik ben een beetje onderdanig en ben maar wat graag jouw bottom.
Hete shemale neuken
Avelin
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een lieve jongen om een keer mee te vrijen. Ik hou erg van orale seks, dus als je dat ook lekker vindt hoop ik dat je me een berichtje wilt sturen.
Sexdate met Avelin
Tijsje
★★★★★★★★★☆
Wie wil er NU langskomen om me even lekker in mijn kontje te neuken? Ik ben echt supergeil en wil je zaad in zijn anus voelen spuiten. Omgeving Nijmegen..
Vluggertje met Tijsje
Geartsje
★★★★★★★★★★
Hi, ik zoek leuke jongens die eens heerlijk met mijn pik willen komen spelen. En die mij in mijn kontje komen neuken en me hard willen laten spuiten. Zal ik ook bij jou doen...
Vluggertje met Geartsje
Hendrieke
★★★★★★★★★☆
Ik heb zweer zin om eens goed verliefd te worden op een lieve man met wie ik een leuke en hete relaie op kan bouwen. Ik woon in Almere. Hoop wat van je te mogen horen.
Relatie met Hendrieke
© 2024 ShemaleDate.net