Gratis Aanmelden

Mooie tranny (32) ontdekken

Jersaey643 (32)

Op zoek naar een leuke man voor iets spannends, als je iets over mij wilt weten vraag het me maar.

Maak contact met haar
  1. Naam: Jersaey643
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 7/1/1987
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Mooie tranny Jersaey643 van 32 ontdekken
CindyWithCock (30)
★★★★☆
Heel eerlijk? Echt zware ballen heb ik nog niet want ik heb een vast sexmaatje. Maar ik heb zo nu en dan wel zin in eens een nieuwe man in bed. Ik ben nu eenmaal een vrouw met een vreselijke hoge sexdrang. Ik ben versa dus met mij is alles wel mogelijk.
Hete tranny contacteren
SheZarina (32)
★★★★☆
Dat ik van Zuid-Amerikaanse afkomst ben dat is je misschien wel duidelijk, en dat ik een shemale ben misschien ook wel? Maar hoever ik ga daarvoor zou je mij wat beter moeten leren kennen. En wat mij betreft kan dat want ik sta op en voor een seksdate of een seksrelatie.
Geile tranny verwennen
ExotischTrio (28)
★★★★☆
Wij zijn niet 1 maar 2 hete meiden met een natuurlijke voorbind. Wij zijn geen stelletje op liefdesgebied, dat gebied ontwijken we allebei namelijk. We hebben elkaar leren kennen op een adult feest en hadden direct een klik. Nu neuken we soms samen maar nog meer plezier beleven we als we een mannelijke gast hebben. Daarvoor zijn we dus ook hier lid geworden. Zodat het vinden van een geile man een stuk makkelijker wordt.
Hete shemale aftrekken
Latischa (43)
★★★★☆
Ik heb jaren moeten knokken om te worden zoals ik mij voel. Ik ben gewoon allebei en daar hoort dus ook van allebei het mooiste bij. Nu nog echt goede seks en dan ben ik helemaal gelukkig.
Mooie trans vrijpartij
RooieElvira (38)
★★★★☆
Ik kan al jouw dromen in een avond uit laten komen! Lekkere geile borsten, een goed geschapen pik, romantiek, passie, beetje hardhandig.. Ik heb het allemaal.. Ik kan ontvangen en verplaatsen en vind het heerlijk om zowel te neuken als geneukt te worden! Het liefst zonder condoom, maar mocht jij met willen is dat ook geen enkel probleem uiteraard!
Geheime trans dating
JyotiiHot (31)
★★★★☆
Ik ben een lekkere stoere shemale. Ik hou van lekkere en ruige seks! Ik kan jou een heerlijke beleving geven dat het met een stoere chick zoals ik, gewoon fantastisch is!
Geile tranny aftrekken
Alicja
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die met mij een spannende relatie aan wil gaan. Ik ben een beetje discreet op de foto, maar ik laat je zien dat ik wel goed gereedschap bezit..
Relatie met Alicja
Foske
★★★★★★★★★★
Wie komt er met mij in mijn jacuzzi? Gaan we lekker van elkaar genieten. Een nachtje heerlijk vrijen met elkaar.. ik krijg een stijve pik van het idee alleen al...
One-night-stand met Foske
Hailey
★★★★★★★★★☆
Aan sex verslaafde shemale zoekt hete man om heel veel leuke dingen mee te kunnen doen. Denk jij mij aan yte kunnen? Neem dan snel contact met mij op, lekker ding..
Sexfriends met Hailey
Lana
★★★★★★★★★★
Ik ben een beetje verlegen, maar wanneer ik me op mijn gemak voel, kan ik helemaal los gaan. Ik zoek iemand voor een vaste relatie dus als je interesse hebt... ik wacht op je
Relatie met Lana
© 2024 ShemaleDate.net